MMA için aynı anda 4 branş

Selam arkadaşlar bulunduğum şehirde aylık 100tlye mma eğitimi veren bir salon var. Salonda jiu jitsu, güreş, muay thai ve judo öğretiyor hoca. Bu 4 disiplini aynı anda 100tlye öğrenmek bana biraz ütopya geliyor ama siz ne dersiniz hafta da 3 gün 1.5-2 saat antrenman var

Hocam kusura bakma ama Türkiyede dövüş sanatları gelismedi her sey anavataninda guzeldir.Misal gureste Turkiyeden daha iyi ulke gordunuz mu ?Bence gurese ya da kickboks'a basla.Hem mmada gureste var ayrica mmada cogu kisinin zayif noktasidir gures

Selam arkadaşlar bulunduğum şehirde aylık 100tlye mma eğitimi veren bir salon var. Salonda jiu jitsu, güreş, muay thai ve judo öğretiyor hoca. Bu 4 disiplini aynı anda 100tlye öğrenmek bana biraz ütopya geliyor ama siz ne dersiniz hafta da 3 gün 1.5-2 saat antrenman var

kardeşim o antrenmanların hepsini kendi seanslarındaki gibi görmiceksin. yani genelde bjj-güreş ağırlıklı eğitim verilir mma derslerinde. o fiyat fazla bile sayılır iki aya kadar 60 tl civarına düşecektir bekle derim..

Rusya ve Abd güreşte bizden çok çok önde olimpiyatlarda 2-3 altın alıp gidiyoruz gerisini kim alıyor sanıyorsun ... ?

Aynen öyle bizim olimpiyatlarda en başarılı olduğumuz dal güreş ama güreşte en başarılı olan ülke değiliz. Abd'de güreşe verilen önem ata sporumuz diye ortalarda dolaşan bizlerden çok çok daha fazla ne yazık ki

dostum martial art paketi bir butundur hepsini oğrenemessin hocanin profesyonel olduğu bir branş vardir diğerlerini azar azar biliyordur başka bir konuda verdiğim ornek gibi saz çalabilen birinin gitari bilmesi gibi diğerleri azami olmali.

Back
Yukarı