Anthropologistt
Üye
Malzemeler: Yulaf ezmesi (50gr)
light yoğurt (200gr)
yulaf kepeği (20gr)
çilek veya böğürtlen (3-4 tane)
muz (1/2)
kaju fındık ve badem (30gr)
tarçın (1tk)
Yoğurdun üzerine meyveleri iri şekilde dilimleyin ,meyvelerin üzerine tarçın serpebilirsiniz. Üzerine yulaf ezmesini, kepeğini, kavrulmamış yağlı tohumları ekleyin. Çok kolay oldu fakat neredeyse gün boyu inanılmaz tok tutuyor.Ben besinleri çiğ tüketmeyi tercih ettiğim için yulafı pişirmeden yemeyi seviyorum.Afiyet olsun
light yoğurt (200gr)
yulaf kepeği (20gr)
çilek veya böğürtlen (3-4 tane)
muz (1/2)
kaju fındık ve badem (30gr)
tarçın (1tk)
Yoğurdun üzerine meyveleri iri şekilde dilimleyin ,meyvelerin üzerine tarçın serpebilirsiniz. Üzerine yulaf ezmesini, kepeğini, kavrulmamış yağlı tohumları ekleyin. Çok kolay oldu fakat neredeyse gün boyu inanılmaz tok tutuyor.Ben besinleri çiğ tüketmeyi tercih ettiğim için yulafı pişirmeden yemeyi seviyorum.Afiyet olsun
