Merhabalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 ay önce ftnessi basladım ve 1 ayda 200 gram kas kütlesi 100 gramda kilo almışım gym hocam bana bunun yeterli olmadığını 1 ayda 1.5 kg kas kütlesi kazanmam gerektiğini söyledi bu bana pek mantıklı gelmedi her ne kadar bu söylemi hoca ile tartışsamda kafam hala karışık ve sizlerinde yorumlarını almak istedim yardımcı olursanız sevinirim.Şu bilgiler heralde size yardımcı olur

Boy:1.87
1.ayın başlangıcı//1.ayın sonu
kilo 79.1 den ___ 79.4 e çıktı
beden kütle endeksi(bmi)22.6
BWR:2625 KJ
2061KCAL
İMPEDANCE 518
FAT MASS 10.9 KG
FFM:68.2 DEN 68.4 E CIKTI
TBW :49.9 SU MİKTARIDA HERALDE 100 200 ÖYLE BİSİ ARTIMISTI 50.1 MİYDİ NEYDİ TAM HATIRLAMIYORUM saten 1 ay içersinde ne kilo aldım ne kilo verdim saten kilo vermeye çalışmadım cünkü boyuma nazaran kilom normal gibi geliyor varolan kilomu koruyup yağ yerine kas koymayı düşünüyordum.

1 ay önce ftnessi basladım ve 1 ayda 200 gram kas kütlesi 100 gramda kilo almışım gym hocam bana bunun yeterli olmadığını 1 ayda 1.5 kg kas kütlesi kazanmam gerektiğini söyledi bu bana pek mantıklı gelmedi her ne kadar bu söylemi hoca ile tartışsamda kafam hala karışık ve sizlerinde yorumlarını almak istedim yardımcı olursanız sevinirim.Şu bilgiler heralde size yardımcı olur

Boy:1.87
1.ayın başlangıcı//1.ayın sonu
kilo 79.1 den ___ 79.4 e çıktı
beden kütle endeksi(bmi)22.6
BWR:2625 KJ
2061KCAL
İMPEDANCE 518
FAT MASS 10.9 KG
FFM:68.2 DEN 68.4 E CIKTI
TBW :49.9 SU MİKTARIDA HERALDE 100 200 ÖYLE BİSİ ARTIMISTI 50.1 MİYDİ NEYDİ TAM HATIRLAMIYORUM saten 1 ay içersinde ne kilo aldım ne kilo verdim saten kilo vermeye çalışmadım cünkü boyuma nazaran kilom normal gibi geliyor varolan kilomu koruyup yağ yerine kas koymayı düşünüyordum.

Bunlar tahmini rakamlar. Aylık 1.5 kg kas mı ? Yeni başlayan birisi için olabilir ama bence bu bile fazla iyimser olur. Sonuçta herkes aynı değil. 200 gram kas 100 gram kilo nasıl oluyor ?

Var olan kilonu korumayı düşündüğün sürece hocanın iddia ettiği kazanım oranının yanına bile yaklaşamayabilirsin. Ne bekliyor ki hocan ?

Kas kütleni arttırmak istiyorsan beslenmeni arttır, sıkı çalış.

100gram yag iste almisim 200 gramda kas 100 gram yag bisiy degil.Proteini bol almaya calisiyorum fakat haftada 1 veya 2 defa kacamak oluyor beslenme konusunda borektir cipstir hamburgerdir tutamiyorum kendimi kafama takilan 1.5kg kas 1 ayda alinmasi mumkunmu ?

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı