Merhaba, bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yardım edın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SametS

Üye
Direk konuya girmeden önce sizlere kısaca kendimden bahsediyim ;

Benım adım Samet

15 Yaşındayım Liseye yeni geçtim

Bu yaşıma kadar hep evımde kendımle basbasa kaldım.Bilgisayar oynadım televizyon izledim ve uyudum.
Açıkçası zayıf ve çelimsiz oldugum için kendimi eve kapattım.

Hakkımı korkmadan savunabilmek düşüncelerimi insanlara korkmadan anlatabilmek istiyorum.

Bunun için ilk adımı attım annemlere dövüş sanatlarına gitmek istedigimi söyledim anlayısla karsıladılar.Bulundugum yerde ki spor salonunda

KickBoks
Boks
Muay Thai
Wushu

Branşları var.

Ben kendimi savunabilmek,gerektigindede karsıdakinin azının payını verebilmek ve en önemlisi kendime guvenebilmek istiyorum.

Günlük yaşantımda kullanılabilecek türden bi branş lazım.
Bana hangi branşı önerirsiniz yorumlarınız benım için gerçekten cok onemli elimden geldigince arastırdım bu branşları ama kararsız kaldım.

1.65 boyum var 40KGyim
Yaşıma ve Boyuma göre cok zayıfım biliyorum.

Zayıf olduğum için beni yukarıdaki sporlara almazlar diye cok korkuyorum sizden gelecek cevapları büyük bi heyecanla bekliyorum.

Başkaları ne düşünür bilemem ama kickboks bana göre en iyisidir zayıfsın diye alınmayacaksın diyede birşey yok kafandan sil onu ama bu yıl içinde boyuna göre bi 60 kilo ol yağlanma kas kütleni arttır

Kick box tabıkı ıyıdır. Hemde cok mu cok yarayı olur dıger branslardan vucut acısından. Cok yorar ama elektırık su olarak muhakkak gerı doner . Wushu cok basıt bır dovus sanatı hıc ugrasma . Muay Thai hem bol teknıklı hemde ozguvenını yerıne getırecek bır spor . Wing Chunda öyle ve eger baslayabılırsen jiu jitsu yada gıtmenı onerırım.

Basarılar

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/g-sporlar-f23.html

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

-Kavga vs önerisi istemek kural dışıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı