merhaba arkadaşlar supplement önerilerinize ihtiyacım var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamun aleyküm arkadaşlar şuan spora başlıyalı 4 ay oldu artık supplement kullanma vaktim geldi diye düşünüyorum.boyum 1.88 kilom 85.uzun süredir forumdayım ama çoğunlukla okuyucu olarak bulunuyordum şuan yardımıza ihtiyacım var.benim düşüncem multipower x-plode + gaspari bcaa veya bsn-syntha-6 + yine gaspari bcaa.fazla bilgim olmadığı için karar veremedim.sizin önerileriniz nedir? sormak istediğim birşey daha var www.supplementler.com güvenilir bir sitemidir fiyatları uygunmudur o siteden kredi kartı ile almayı düşünüyorum.

Öncelikle amacın ne onu belirtmelisin, ne için supplement kullanmak istiyorsun ?
Supplementler.com güvenilir bir site olmakla beraber Bodyforumun sponsorudur, içiniz rahat olsun.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı