Hasan SUNEAR
Üye
Siteye henüz üye oldum;
Çok farklı spor dallarıyla(12 sene voleybol,serbest dalış,paraşüt,dağcılık,yarı maraton koşu vs..
) uğraşmakla birlikte yaklaşık 1 yıldır vücut geliştirme sporuna da başlamış bulunmaktayım 
İlk zamanlar uzun mesafe koşularını ve kardio antrenmanları fazla yapmak zorunda olduğum için fazla bir ilerleme kat edemedim, fakat son 4 aydır kardio ve koşu antrenmanlarımı azalttım buda yaklaşık 4 kilo almama olanak sağladı. Haftanın 6 günü çok düzenli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum ayrıca gainer,komplex protein tozu ve bcaa kullanıyorum fakat son 3 haftadır gelişimim resmen durdu yerinde sayıyorum hatta son hafta 2 kilo kaybettim. Programımı değiştirip birkaç gün ara verip tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Vücut yapım ektomorf ve mezomorf arası diyebilirim (%60 ekto ve %40 mezo diyebilirim) omuzlarım kısmen ektomorftan aldığı için biraz dar ama bununla barışığım
Bel çevremde hafif yağlanma var ve sanırım vücudumda bir tek bu bölgem yağlanıyor. yağ oranım % 13 ve yaz döneminde biraz kardio ile kolaylıkla % 6 seviyesine inebiliyorum... Şu an için kilom 79 hedefim 85 'e çıkıp nisan ayında da definasyon yapmak fakat az zamanım kaldı hiç değilse 80 üstü olsam diyorum
Gelişimimin durması biraz motivasyonumu düşürdü, bana bu konuda tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Herkese iyi antrenmanlar , unutmayın ki en iyi sporcu sakatlanmayan sporcudur, kalın sağlıcakla...
Boy : 186 ,kilo: 79 hedef definasyon sonrası 80+ şimdiden teşekkür ederim...
Çok farklı spor dallarıyla(12 sene voleybol,serbest dalış,paraşüt,dağcılık,yarı maraton koşu vs..

İlk zamanlar uzun mesafe koşularını ve kardio antrenmanları fazla yapmak zorunda olduğum için fazla bir ilerleme kat edemedim, fakat son 4 aydır kardio ve koşu antrenmanlarımı azalttım buda yaklaşık 4 kilo almama olanak sağladı. Haftanın 6 günü çok düzenli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum ayrıca gainer,komplex protein tozu ve bcaa kullanıyorum fakat son 3 haftadır gelişimim resmen durdu yerinde sayıyorum hatta son hafta 2 kilo kaybettim. Programımı değiştirip birkaç gün ara verip tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Vücut yapım ektomorf ve mezomorf arası diyebilirim (%60 ekto ve %40 mezo diyebilirim) omuzlarım kısmen ektomorftan aldığı için biraz dar ama bununla barışığım

Boy : 186 ,kilo: 79 hedef definasyon sonrası 80+ şimdiden teşekkür ederim...