Arkadaşlar bir süredir bu forumlardayım ama çok merak ettiğim bişey oldu. Yabancı formlarda İnsanlar sürekli bişeyler üretiyorlar sürekli sorular soruluyo Olyimpia'lar hakkında yazılar yazılıyo v.s. ama buradaki formlarımızda ilgi çok az. Sonra bizim insanlarımız da ilgi yok. Aslanda burası makale bölümü ama benim hepinize sormak istediğim bir soru var. Forumlara'a az ilgi göstermenizin sebebi nedir ? (bunu çok merak ettim )
Örneğin: Eskiden anadolicreview.com diye bir sitenin formunu buldum ve o zamanlar ingilizcemin az olma sebebi ve nerden başlayabileceğimi bilmediğim için sadece resmimi gönderdim ve avrup aşampiyonasına katılsam kaç olurum dedim ordaki arkadaşlara ve sayfalar dolusu sadece resimlerim hakkında konuştular yani demek istediğim burdaki ilgisizliğin sebebi nedir ? bu acayip derecede ilgimi çekti teşekkür ederim....
Örneğin: Eskiden anadolicreview.com diye bir sitenin formunu buldum ve o zamanlar ingilizcemin az olma sebebi ve nerden başlayabileceğimi bilmediğim için sadece resmimi gönderdim ve avrup aşampiyonasına katılsam kaç olurum dedim ordaki arkadaşlara ve sayfalar dolusu sadece resimlerim hakkında konuştular yani demek istediğim burdaki ilgisizliğin sebebi nedir ? bu acayip derecede ilgimi çekti teşekkür ederim....