salvadore_xp
Üye
Arkadaşlar, takriben 3 ay önce jinekomasti ameliyatı geçirdim. Jinekomasti ameliyatından 25 gün sonra body çalışmalarına başladım. Meme ucundaki bomberilik ilk başlarda yoktu. Korseyi çıkardıktan bir kaç gün içinde ucunda hafif bomberi bir görüntü var. Üşüdüğünüzde, düz aldığınızda vs... gayet düz. Fakat zaman zaman ucu bomberileşiyor. Küçük bir naylonu içbükey bir hale getirebilir. Yani anlatmaya çalıştığım yer küçük 5ykr lar kadar ufak. Dikkat çekici değil. Dışardan bakan hiçbir şekilde anlayamaz. Ben bile incelemeden anlayamıyorum.
Neticede oradan yağ alındı, o yüzden hafif bir gevşeme olasıdır diye düşünüyorum; ama görüntüsü o şekilde de değil. O zaman sade ucu değil; kahverengi olan yerin tamamı sarkardı gibime geliyor.
Ya fazla kilolarımdan ya da genetiğimden. Üst ve alt gögüs'e ağırlık verdim. Gögüsümün genel duruşunu seviyorum; ama ucunun daha gergin olmasını isterdim.
Yeni çektiğim bir fotografı da ekliyorum. Bahsettiğim yer sadece ucu.
Cardio, diet vs... sonunda biraz daha definik bir hal alsam sizce düzelir mi? Ya da makus kaderim mi?
Saygılarımla
...
Neticede oradan yağ alındı, o yüzden hafif bir gevşeme olasıdır diye düşünüyorum; ama görüntüsü o şekilde de değil. O zaman sade ucu değil; kahverengi olan yerin tamamı sarkardı gibime geliyor.
Ya fazla kilolarımdan ya da genetiğimden. Üst ve alt gögüs'e ağırlık verdim. Gögüsümün genel duruşunu seviyorum; ama ucunun daha gergin olmasını isterdim.
Yeni çektiğim bir fotografı da ekliyorum. Bahsettiğim yer sadece ucu.
Cardio, diet vs... sonunda biraz daha definik bir hal alsam sizce düzelir mi? Ya da makus kaderim mi?
Saygılarımla
...