CalisCalis
Üye
Ben karın hareketlerini pek yapmıyorum ama yaptığım zamanlarda dikkatimi birşey çekti, ne zaman mekik çeksem sonra ki gün karnım ağrıyor ya da karnımda şişkinlik oluyor.Bir ara deneyeyim dedim gerçekten mekikle ilgisi var mı diye.1 hafta hergün mekik çektim ilk çektiğim gün hariç 1 hafta karnımda şişkinlik oldu.Bırakmaya karar verdim artık, son gün bir karın ağrısı çektim 6-7 saat inanılmaz şiddetli bir ağrı hastaneye gidecektim biraz hafifleyince caydım.
not:Normalde karın ağrısını yıllardır çekiyorum,hastaneyede gittim yapılacak herşey yapıldı bişey çıkmadı ancak mekik çektiğimde kesin karnım ağrıyor bunu doktora gittikten sonra farkettim o yüzden bunu doktora söylemedim.
Bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Çünkü benim aklıma hiç birşey gelmiyor.
not:Normalde karın ağrısını yıllardır çekiyorum,hastaneyede gittim yapılacak herşey yapıldı bişey çıkmadı ancak mekik çektiğimde kesin karnım ağrıyor bunu doktora gittikten sonra farkettim o yüzden bunu doktora söylemedim.
Bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Çünkü benim aklıma hiç birşey gelmiyor.