Jacques Reverdi
Üye
Evet arkadaşlar, bu ürünü daha önceden kullanan varmı aranızda? ben geçen sene kullandım ve 94 kilodan 78 kiloya kadar düştüm 4 ayda. Şu ana kadarda verdiğim kiloyu tekrar geri almadım. Fakat, tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir 5 6 kilo daha fazlam olduğu için. Önerileriniz ve düşünceleriniz neler?
Dipnot: Kapsülün en büyük faydası, iştahı tamamen keserek şekerleme, tatlı vs. isteiğinizi yokediyor ve düzenli bir şekilde protein alıp spor yaparak güzel sonuçlar veriyor.
Maurers Bitkisel Zayıflama Hapı İçeriği
MAURERS 'in içeriğinde en kuvvetli doğal iştah kesici Sinefrin bulunur.
Ayrıca iştah kesici özelliği;
Garcinia Cambogia, Cinnamon Bark ve Plantain ile desteklenerek en üst seviyeye ulaştırılmıştır.
Gün içerisinde sizi tok tutar
Maurers , 36 kapsüllük bitkisel içeriği ile güçlü ve güvenli bir şekilde kilo kontrolü sağlamaya, açlık hissinizi bastırmaya, kan şekerinizi düzenlemeye, yağ kaybını hızlandırmaya yardımcı olur. Maurers antioksidan etki göstererek serbest radikallerin oluşumunu da engeller. Maurers tamamen doğal ve bitkiseldir.
Dipnot: Kapsülün en büyük faydası, iştahı tamamen keserek şekerleme, tatlı vs. isteiğinizi yokediyor ve düzenli bir şekilde protein alıp spor yaparak güzel sonuçlar veriyor.

Maurers Bitkisel Zayıflama Hapı İçeriği
MAURERS 'in içeriğinde en kuvvetli doğal iştah kesici Sinefrin bulunur.
Ayrıca iştah kesici özelliği;
Garcinia Cambogia, Cinnamon Bark ve Plantain ile desteklenerek en üst seviyeye ulaştırılmıştır.
Gün içerisinde sizi tok tutar
Maurers , 36 kapsüllük bitkisel içeriği ile güçlü ve güvenli bir şekilde kilo kontrolü sağlamaya, açlık hissinizi bastırmaya, kan şekerinizi düzenlemeye, yağ kaybını hızlandırmaya yardımcı olur. Maurers antioksidan etki göstererek serbest radikallerin oluşumunu da engeller. Maurers tamamen doğal ve bitkiseldir.