masturbasyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gnnc144

Üye
merhaba arkadaşlar şimdiden konu açılmış diyeceksiniz biliyorum burdaki gbi https://www.bodyforumtr.com/vbforum/masturbasyon-t2162.html?t=2162 ama çok açıklayıcı gelmedi ne istersenz diyin
masturbasyon konusunda sorularm var
.antremn oncesi yptıgım zaman halsiz oluyorum ,yapamıyorum
.birz sırt agrım oluyor :)
.bu yaşlarda(17) büyümeyi engellediği gbi şeyler söylüyorlar
birz aydınlatırsanız sevinirm

İdmandan 6 saat önce ve 6 saat sonraki süre zarfında yapma. Off günlerde serbest abartmamak şartıyla.

İdmandan 6 saat önce ve 6 saat sonraki süre zarfında yapma. Off günlerde serbest abartmamak şartıyla.

Buna hiç dikkat etmemiştim. Bunuda kaidelerin arasına koymak lazım. Boş yere enerji kaybettiriyor. Düzenli olarak mastürbasyon yaptık bugüne kadar. İyice ilgili kaslar gelişmiştir artık bırakalım:):):):):):D:D

teşekkürler.. =)

Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonu”nu kullanmalısınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Off günlerde de yapılsa ertesi gün ve ondan sonraki gün halsiz kalıyorum ben. :)

K usura bakma ama sen bir defada kaç atıyosun baba bu ne halsizliği :D acaba senin bünyenmi zayıf ertesi güne kalmaması lazım..

o zmaan şunları yap o dediğin şeyi yaptıktan sonra bol bol kuruyemiş,tatlı(bal,reçel,çikolata..gibi şeyler tüket)

halsizliği kaldırır ortadan tam olmasdada etkisi olur.

Normaldir ergenlik çağındasınız hala video sitelerinde girip mastürbasyon yapacaksınız dikkat edin aileniz yakalamasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı