Mass Gainer, Gainer Önerisi

evet arkadaşlar acaba bana bi yardım edebilir misiniz çünkü gerçekten de yardıma ihtiyacım var bu konu hakkında
boyum +1 80
kilom 52-54
yaşım 16 yı tam olarak bitirdim
beyler bayanlar şimdi benim istediğim hem kilo almak ve de onun yanında aynı zamanda hacimde almak

evet arkadaşlar acaba bana bi yardım edebilir misiniz çünkü gerçekten de yardıma ihtiyacım var bu konu hakkında
boyum +1 80
kilom 52-54
yaşım 16 yı tam olarak bitirdim
beyler bayanlar şimdi benim istediğim hem kilo almak ve de onun yanında aynı zamanda hacimde almak
aynı şekilde bendede öyle boy:179 kilo 63 hardline gainer aldım bakalım 1.5 ay sonra sonucu görcem

Hacim=kilo

gainera gerek yok,

Onun yerine pekmez, bal, muz gibi besinlere para ver ve tuket..
anladım peki ben evde bi shake yaptım kendime bu forumdan bulduğum bi shake tarifinin içine biraz daha bi şey ekledim yorumlara uyarak o konudaki her neyse
toplam besin değerleri şu şekilde
bu arada uygulama benim için günlük 2150 kalori almam gerektiğini söylüyor (s health uygulaması)
808 kcal
karbonhidrat 142,9 g
yağ 22 g
protein 19,8 g
ben bu gainer shake tarifine hep devam edeyim mi bu arada ikiye şekil kullanmayı düşünüyorum yorumlardaki gibi o konunun bu tarifi
bi spordan 45 dk sonra bi de yatmadan 45 dk falan önce
acaba ben hep şu şekilde devam etsem benim bu boy kilo için bi kilo artışı sağlamam mümkün olur mu

anladım peki ben evde bi shake yaptım kendime bu forumdan bulduğum bi shake tarifinin içine biraz daha bi şey ekledim yorumlara uyarak o konudaki her neyse
toplam besin değerleri şu şekilde
bu arada uygulama benim için günlük 2150 kalori almam gerektiğini söylüyor (s health uygulaması)
808 kcal
karbonhidrat 142,9 g
yağ 22 g
protein 19,8 g
ben bu gainer shake tarifine hep devam edeyim mi bu arada ikiye şekil kullanmayı düşünüyorum yorumlardaki gibi o konunun bu tarifi
bi spordan 45 dk sonra bi de yatmadan 45 dk falan önce
acaba ben hep şu şekilde devam etsem benim bu boy kilo için bi kilo artışı sağlamam mümkün olur mu
Toplam gunluk alman gerekenden 200-300 kalori cok zayifsan 500-600 kalori fazla al ki kilo alabilesin..

Cogu uyglama gunluk aktiviteni hesap etmez dolayisila kalorilerini tutarak belirli seviyede ornegin 3000 kalori ile hafta da kac kilo aldigindan yola cikarak duzenleyebilirisn.

Gainer çok pahalı bence ve içerdiği karbonhidrata ben güvenmiyorum kalorininin çoğunu şekerden karşıladıklarını düşünüyorum. Kendi gainerını kendin hazırlaman hem daha ucuz olacaktır hemde ne yediğini bileceksin. Ben sabahları kahvaltı yapmadan çıkıyordum evden uykuma baya düşkün olduğum için 5dk 5dk derken servisin gelmesine 20dk kalıyordu o arada da anca yüzünü yıka giyin falan ama artık şöyle yapmaya başladım gittim blender aldım. Her sabah şu shake i yapıyorum. 100 gr yulaf(370kcal) 1 orta boy muz ( ortalama 100 kcal) Tam yağlı süt sen istersen %1 yağlı al ama calorisi düşecektir neyse o da yakşaık 2-3 su bardagı (300kcal) 25gr fıstık ezmesi (150kcal) = 920 kcal .)

Herkese yorumları için teşekkür ederim beyler bi konuda görmüştüm yine birisi evde gainer tarifindeki klasik koyulanlari hesapliyor ve de aylık toplam bi gainer dan daha fazla bi fiyat cikiyor her neyse ben normalde gainer direkt alicaktim ama ailem bana diyor ki bizim metbolizmamiz çok hızlı yani çok çabuk yakiyoruz tüm yediklerimizi o yüzden boşa para atma diyor ve bu yüzden bende kararsız kalıyorum hep

Ben sahsen 4 ayda 6 kilo aldim boyum 168 kilom 46 baya zayifim multipower ganiner kullaniyorum ancak suplementlere guvenerek kilo almaya calismayin hem suplement kullanip hem de beslenmeyi arttirsaniz daha verimli olur. Ek olarak maalesef suplementler 1.5 ay gibi kisa surede gorunur bi degisiklik vermiyor zaten kendisi 1100 gr olan suplement size 2-3 kilo aldirmaz. Amac fazla beslenme arti suplemenlte kilo alimini en kisa sureye getirmek

Sent from my iPhone using Tapatalk

yorum yazanlara teşekkürler
@özçelik44 tamamdır böyle denicem ama okulda bizim hocalar bile diyorlar okuldan yemek almayın diye artık çantamı evden doldurup hazırlarım bakalım bi de bu şekilde nasıl olacak
bu arada sizin o vücudunuz benim hedeflerimde olan vücutlardan birisi tebrik ederim o konuda
@ahmet.duser. biliyorum zaten beslenme bu sporun %70 ini kapsıyor diyorlar o yüzden bende okulda yemek konusunda sıkıntı yaşadığım için gainer mı alsam acaba dedim

Back
Yukarı