• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

malkoç'un FİT hali

vucut tam fit-define olmus...
tebrikler..
hele o avatardaki resim 1 numara..
yakın zamanlarda senide podyumda görmek isteriz...

tebrikler ve basarilar.

sırt harika ama sanki göğüs ve mide baya bi eksik gibi geldi.ama eminim bununda üstesinden gelirsin.başarılarınn dewamını dilerim ii çalışmalar

dostum vücut saglam,yanliz felaket akne var vücudunda!!bende de var ayni problem,fazla testodan oluyor!!!
roaccutan tablet var,iyi geliyor,birde terli kalmiycaksin,ter üstünde sogumuycak,arti seker yiyorsan hemen kes,ve
kizartilmis seyleri yememeni tavsiye ederim,basarilar!!!!

arkadaşın önceki resmini hatırlıyorum..Onda bulk görünüyordu..Ama şimdiki resmine bakınca şunu söyleyebilirim:Değişim Mükemmel...

arkadaşım önceki resimlerine göre bariz bir şekilde vücut olarak ilerleme var..Ancak kullandığın ilaçlar yüzünden yüz ifaden değişiyor..Umarım sağlığın bozulmaz...hoşçakal....

FleXoR dedi:
Tebrikler çok iyi oturmuş vucut fakat mutlaka dencline bench makinesinde dencline dumbell press peşine aynı makinede fly

öneririm alt tam manada kesilmemiş

Gerçekten kusursuza yakın bir vücut gibi geldi bana ve dikkatle eksik aradım Flexorun dediğinden başkada bulamadım (Kalitesini belli etmiş tekrar) ayrıca bacakları ve ölçüleri kilo ve boyuda merak ettim emeğinin karşılığını almışsın tebrikler

mastino dedi:
dostum vücut saglam,yanliz felaket akne var vücudunda!!bende de var ayni problem,fazla testodan oluyor!!!
roaccutan tablet var,iyi geliyor,birde terli kalmiycaksin,ter üstünde sogumuycak,arti seker yiyorsan hemen kes,ve
kizartilmis seyleri yememeni tavsiye ederim,basarilar!!!!
Dostum bence roaccutan ı almak için doktora kesinlikle başvurmak lazım. Çünkü vücutta eğer kreatinin yüksek miktarda çıkarsa kesinlikle roacuttan kullanılmamalıdır. yani ilk bi doktor kontrolü ve kan tahlili lazım vede genellikle sporcularda veya steroid kullananlarda kreatinin çok yükselir.

steroid olabilir akneler karaciğer sinyal vermeye başlamış test yaptırıyormusun? carsil kullanmanı tavsiye ederim başarılar

mükemmel olmus hocam.Ama sanki birşey eksik gibi.sanki alt gögüs tam anlşamıyla çıkmamıs gibi.bence o bölgeye yogunlaş iyi çalısmalar...

herşey güzel hoşda aman sağlığını ihmal etme sırt pozunu büyütünce şaşırdım ne kullanıyorsan bence bırak dışa vurmuş
sağlık elden gitmesin tamiri zor.kolay gelsin.

walla birader vücut güzel ama gögüslerin az gelişmiş yani kollar sırt ve omuzlar daha önde gögüslerine göre özellikle alt gögüs yok gibi çok silik duruyor bence saglam bi bulk dönemi daha geçirmelisin başarılar.

15 Ne aşağılayıcı ne yüceltici sıfatlar kullanmayın (üstad, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, koçum...). Artniyetli olmasanız dahi bunlar yanlış anlaşılabilir. Kişilere sadece nick'leriyle (takma isimleriyle) hitap edin.

Kurallara uyunuz YÖNETİM

Back
Yukarı