Maddi sıkıntı(soya-whey hangisi)

Şuanda hardline progainer kullaniyorum. Bitmesine az kaldi ve şimdi protein almayi düşünüyorum. Lakin maddi sıkıntıdan dolayi kararsiz kaldim. Hardline 3matrix ve vmax arasindayim. Aralarinda 60tl fark var. Bana göre azimsanacak bir para değil. 2 sinden birini alabilirim lakin vmaxi bitirdikden sonra hemen gene alma şansim var. Matrix daha uzun. Genel araştirmalardada soyadan memnun olup olmayanlar var ayni şekilde wheydende. Tabi istisnalar var. Düşüncelerinize göre kararimi vereceğim.

İlk şunu belirteyim. B12 eksikliğim vardi. Haplarim bittiğinden midem bulaniyor aralarda yemek yiyemiyordum aç kaliyordum.
Kullanim 3-4 haftami dolduruyorum yanilmiyorsam. Spordan önce ve sonra 2_5 ölçek sütle içtim. 3 kilo aldim şuanda.

Şuanda hardline progainer kullaniyorum. Bitmesine az kaldi ve şimdi protein almayi düşünüyorum. Lakin maddi sıkıntıdan dolayi kararsiz kaldim. Hardline 3matrix ve vmax arasindayim. Aralarinda 60tl fark var. Bana göre azimsanacak bir para değil. 2 sinden birini alabilirim lakin vmaxi bitirdikden sonra hemen gene alma şansim var. Matrix daha uzun. Genel araştirmalardada soyadan memnun olup olmayanlar var ayni şekilde wheydende. Tabi istisnalar var. Düşüncelerinize göre kararimi vereceğim.

Kilo alma problemin yoksa protein ağırlıklı toz öneririm , izole ürünleri araştırabilirsin.

Soya bi kutu duruyo oylece berbat tad un gibi icilmiyo 2 kere denedim ikisindede en fazla yarisina kadar arkadasi kusturdu zaten :) Digerini bilemem ama bundan iyidir cunku soya tadi bozuyor

Cevaplar için sağolun. Verilen cevaplar eşliğinde whey alicam. Gerçi ondada 3 tane arasinda kaldim bu sefer ama olmadi onlarida sorarim :)

Back
Yukarı