Lor peyniri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Feanor08

Üye
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Yağ-protein oranı olarak bakılınca mükemmel bir besin gibi görünen lor peynirinde casein var mıdır ve kana karışma süresi yaklaşık ne kadardır? Pek çok başlıkta antrenman sonrası lor tüketiminin "kötü" olmadığı söylenmiş. Fakat benim bildiğim süt proteini olarak bilinen casein hem zor sindiriliyor hem de protein emilimini yavaşlatıyor. Bu yüzden kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler.
 
ricotta lor peyniri peyniraltı suyundan yapılır ben böyle biliyorum
 
Arkadaşlar çok özür dilerim daha önce konu forumda tartışılmış ben sadece konu başlığı olarak arattığım için cevaplardaki tartışmayı görmemişim konuyu nasıl silebilirim?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı