Lockerz sitesi davetiyesi isteyenler?

Artık Lockerz Türkiye'ye de ürün gönderiyor! Dünyada hızla yayılan Lockerz.com çılgınlığına siz de katılıp bedava ürünler kazanabilirsiniz.
Nasıl mı?

Lockerz.com da anketlere cevaplar veriyor, üye davet ediyor, günün sorusuna cevap veriyorsunuz. Böylece puan kazanıyor ve bu puanlarlada siteden ürün alıyorsunuz.Siteye hergün giriş yaptığınızda bile 2 puan kazanıyorsunuz. Yakında açılacak oyun bölümüylede daha fazla puan kazanabileceğiz.
Yani diyelim ki kimseyi üye yapmadınız. Sadece 100 gün siteye 1 kere giriş yapın 200 PTZ kazanıyorsunuz.
Yani Sony PSP nizi isteyin, göndersinler. Gerçekten hepsi bu!

Lockerz.com da topladığınız puanlar ile MacBook, iPhone, iPod Touch, PlayStation 3,Sony PSP, Nintendo Wii gibi ürünleri alabiliyorsunuz.

Birkaç ürün puanı:

Apple iPod Touch 32 GB = 600 PTZ
Apple iPod Touch 8 GB = 325 PTZ
PlayStation 3 120 GB = 650 PTZ
iPod Nano 8 GB = 300 PTZ
Nintendo WII = 250 PTZ
Sony PSP = 200 PTZ

Bunların dışında 35, 50, 100 gibi puanlarada ürünler bulunuyor. Siteye üye olduğunuzda size 2 PTZ veriliyor ve açılışta oyun başlıyor.
Bu oyunda aldığınız puanlar da hesabınıza ekleniyor.

Lockerz.com a üye olmak isteyenler konuya mail lerini yazıp tarafımdan ücretsiz davetiye alabilirler.

bazı forumlarda mail falan yazamk yasaktı burada değil diğe hatırlayarak yazıyorum

Yanı reklam sitesimi bu tıklıyorsun,kasıyorsun vs. para yatırıyolar hedıye verıyolar. enteresan.

Hakan dediğin gibi aynen öyle... Davet edenden çok edilene bir teşekkür gerekiyor. Tipik bir network ticaret muhabbeti, diğer bir söylev ile titan zinciri... Diğerlerinden farkı şu: Para yatırmak gibi bir riske girmemeksizin puan karşılığı ürün çekebiliyorsun. Tanıdığım bir başarı öyküsü olmadığı gibi nette bolca da hediye kazananların fotoğraflı ve videolu hikayeleri mevcut. Bir deneyelim neymiş bakalım...

Son düzenleme:
Hakan dediğin gibi aynen öyle... Davet edenden çok edilene bir teşekkür gerekiyor. Tipik bir network ticaret muhabbeti, diğer bir söylev ile titan zinciri... Diğerlerinden farkı şu: Para yatırmak gibi bir riske girmemeksizin puan karşılığı ürün çekebiliyorsun. Tanıdığım bir başarı öyküsü olmadığı gibi nette bolca da hediye kazananların fotoğraflı ve videolu hikayeleri mevcut. Bir deneyelim neymiş bakalım...

Önemli nokta şu estetik fenomen, titan zinciri illegaldir lockerz değil.
Tanıdığın bir başarı öyküsü olmaması çok doğal site Türkiye'de yeni yeni palazlanıyor.
Kimse beni sitenin elemanı falan da sanmasın :). Saadet zinciri üyesi muamelesi görmek ters geldi o yüzden cevap yazma ihtiyacı hissettim.

Yok yahu! Lafım buradan kimseye değildi, sana da değildi. Lakin ben de üye olup isteyene davet atabilirim dedim. Senden farksızım ama şu var: Cidden de titan işi olabilirler. Çok uluslu olmaları bir şeyi değiştirmiyor. Misal Aloe Vera'dan çok kişinin canı yandı bu ülkede. En azından ona bir yaptırım uygulanmıştı ama bir de uygulanmayanlar var. Burada risk olmaması hoş tabii, para yatırıp bir ürün çekmiyoruz ama hakkımızda bilgi tutulan bir bölüm haline geliyor orası. Ne olur en olmaz diyip mail kutum çöplüğe dönmesin diye yeni bir mail alıp üye oldum şahsen. :)

evet bana davetiye geldi
bu site de tam olarak ne yapılacağını anlayamadım ama
reklam falan yok, bir site de giridğiniz zaman bir oyun çıkıyor 50-100 puan kazanılıyor dedni o da olmadı bi araştırayım bakalım

bir de evet kounuyu açan puan kazanıyor, bu kişiden değil de site üzerinden davetiye istenebiliyor, ama neden forumdan birine puan kazandırabilecekken başkalarına puan kazandıralım ki bne burayı anlayamadım, ya da bu üyenin puan kazanmasının kime ne zararı var:)

Son düzenleme:
evet bana davetiye geldi
bu site de tam olarak ne yapılacağını anlayamadım ama
reklam falan yok, bir site de giridğiniz zaman bir oyun çıkıyor 50-100 puan kazanılıyor dedni o da olmadı bi araştırayım bakalım

bir de evet kounuyu açan puan kazanıyor, bu kişiden değil de site üzerinden davetiye istenebiliyor, ama neden forumdan birine puan kazandırabilecekken başkalarına puan kazandıralım ki bne burayı anlayamadım, ya da bu üyenin puan kazanmasının kime ne zararı var:)

Oyunla ilgili daha açılmadığını yakında açılacağını biliyorum.

simdiye kadar kime ne gondermisler ? "falancanin falancasi" seklinde degil birinci elden alan varsa yazsin. siteye diyecegim olumsuz bir sey yok ama gecmiste boyle cok fiyasko oldu, millet bilgisayarina banner cagiran programlar yukledi vs.

Back
Yukarı