Lipo 6x-cla-ripped fast. Günlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zorro31

Yeni Üye
1 ay lipo6x kullandım ve 83 kg'den 77'ye düştüm.Bel ölçümde 100'den 95'e düştü

Kutuların bitmesiyle birlikte yeni siparişlerim geldi ve 2. diyet dönemine başladım.Kullandığım supplementler ve günlük kullanımları

LİPO 6X- 2X2
ULTİMATE NUTRİTİON CLA- 3 ADET
UNİVERSAL RİPPED FAST-1 ADET

2. döneme 24 nisan'da başladım yaklaşık 5 günde bel 94-kilo 75.9

asıl amacım kilo olarak çok fazla olmasa yan bölgedeki yağlarım vucuduma göre çok orantısız yani asıl amaçım yanlarımı eritmek(resimde görüldüğü gibi)

Eklentiler

• 24 nisan2.jpg
    24 nisan2.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 387
  • 24 nisan.jpg
    24 nisan.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 396
Yanlarla ilgili ben de sıkıntı çekiyorum.Ama vücudun yağ oranı düştükçe elbet onlar da gidicek değil mi :) Nihayetinde bölgesel yağ yakımı diye bişi yok.
Yine de Twist vb. hareketlerin ne kadar etkisi olduğu hakkında bilgisi olan bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
Çalışmalarında başarılar zorro :)

valla göbek neredeyse tamamen gitti ama maalesef yanlar birtürlü gitmiyor.

twistte yapıyordum ancak bazı yazılarda daha çok sertleştiriyor gibi yazılar okumuştum

bu 3lü ilaç kombinasyonunda bakalım nolucak.Cla için özellikle bel bölgesindeki yağları yakıyor diyorlar

Ripped fastin üzerindede günde 4 adet kullanın diyor ama lipo 6x'de kullandığım için 1 adet kullanıyorum günde çünkü 2sindede cafein mevcut

twist mekik gibi hareketlerin yağ yakacağını sanmıyorum ancak kasları çalıştırır bölgesel bir yağ yakımı olmadığı için yüksek kalp ritminde koş derim bisiklet yap derim ip atlamak da iyidir bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı