Lipo 6 Nutrex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AzizK

Üye
2 Gün önce bu yağ yakıcıyı aldım sabahları uyanınca 1 tane öğleleğin 1 tane alıyorum aç karın ile 30 dk sonrada yemek yiyorum fakat aklıma sorular takıldı.
Bu ilaçları kullanan kişiler yani birçok yerde araştırdım ilk 1 hafta baş ağrısı oluyormuş ve bu ilaç termojenik olduğu için vücut ısısını arttırıyomuş fakat ben böyle birşeyleri hiç gözlemleyemedim enerji patlamasıda yaşamadım acaba ilaç sahtemi bilmiyorum kullananlar varsa bir yardım etseniz.

benimde ürün elime dün ulaştı.öğlen saat 4 gibi 2 adet attım. midem yanmaya başladı-sanki midemde 10 tane olips okaliptus var gibi.
akşamına badiye gittim.yemek yemedim.(gerçi vakit bulamadım yemeye)Ama ilaç badide ağırlık kaldırmamda yardımcı oldu. bu sabah 1 tane içtim aç karnıma 2 bardak su ile şuan yanma yok.öğle vaktinde 1 kapsül alcam, ilk 2 gün böyle.Deneyimlerimi yazcam arkadaşlar.uykusuzluk yaptı. ilk 3-4 saat (zaten uyumadan 6 saat önce almayınız bundan dolayı deniliyor.)
boy 1.71
kg 81
aynı zamanda bady yaptığım için
yağ oranında azalma kas oranında artış olabilir. kilom 76 altına düşmez tahminimce

benimde ürün elime dün ulaştı.öğlen saat 4 gibi 2 adet attım. midem yanmaya başladı-sanki midemde 10 tane olips okaliptus var gibi.
akşamına badiye gittim.yemek yemedim.(gerçi vakit bulamadım yemeye)Ama ilaç badide ağırlık kaldırmamda yardımcı oldu. bu sabah 1 tane içtim aç karnıma 2 bardak su ile şuan yanma yok.öğle vaktinde 1 kapsül alcam, ilk 2 gün böyle.Deneyimlerimi yazcam arkadaşlar.uykusuzluk yaptı. ilk 3-4 saat (zaten uyumadan 6 saat önce almayınız bundan dolayı deniliyor.)
boy 1.71
kg 81
aynı zamanda bady yaptığım için
yağ oranında azalma kas oranında artış olabilir. kilom 76 altına düşmez tahminimce

bende artık antremana başlamadan 10 dk önce içeceğim sabahları felan içmeyeceğim karaciğere yüklenmek istemiyorum antremana başlamadan içilirse daha çok faydasını görürsün dedi bi abi

bu arada ben diyet yapmıyorum kardeşim akşam 8 de antremana giriyorum - 10 gibi evde olup optimum whey protein(çikolatalı) yarım ölçek 15 gr su-yada varsa meyve suyuna karıştırıp içiyorum.capy kırmızı meyveler bide karışık'la süper oluyor :D

aktif kal AzizK kardeşim deneyimlerimizi birbirmize yazalım ki - bu ürünü almak yada kullanmak isteyen badici kardeşler - fikir sahibi olabilsin.

bu arada ben diyet yapmıyorum kardeşim akşam 8 de antremana giriyorum - 10 gibi evde olup optimum whey protein(çikolatalı) yarım ölçek 15 gr su-yada varsa meyve suyuna karıştırıp içiyorum.capy kırmızı meyveler bide karışık'la süper oluyor :D

aktif kal AzizK kardeşim deneyimlerimizi birbirmize yazalım ki - bu ürünü almak yada kullanmak isteyen badici kardeşler - fikir sahibi olabilsin.

aktif kalacağım kardeşim her hafta yazacağım gelişimleri bu arada 3 gün kullandım tok karın ile tartıldığım halde 70.1 kg den 68 kg ye düşmüşüm şaşırdım

bu gelişim mükemmel kardeşim,diyet yapıyormusun ben yapmıyorum. ama akşamları antremandan sonra yemek yemiyorum.ekmeksiz beyaz peynir atıyorum ağzıma :D 15gr optimum whey protein içiyorum ve yatıyorum. bu arada sabah-öğlen ekmeği azalttım ama genede yiyiyorum.
bende 81.8gr'den - 80.8gr olmuşum 1 kg verdim.sevinç gözyaşları bunlar :D

Lipo 6 yı bu aralar facede kullananların yorumlarını gördüğüm yağ yakıcı olarak çoğu kişi beğeniyor.Sizde ilerliyen ilk ayınızda sonuçları bizimle paylaşın derim :) termojeniklerin diğer yağ yakıcılardan yağ yakımı konusunda çok daha verimli olduğunu düşünüyorum..

Lipo 6 yı bu aralar facede kullananların yorumlarını gördüğüm yağ yakıcı olarak çoğu kişi beğeniyor.Sizde ilerliyen ilk ayınızda sonuçları bizimle paylaşın derim :) termojeniklerin diğer yağ yakıcılardan yağ yakımı konusunda çok daha verimli olduğunu düşünüyorum..

Paylaşacağım gerçekten verimli yani antreman sırasında hiç terlemezken bu ilacı kullandığımdan beri sırılsıklam oluyorum

lipo 6 gerçekten etkili bi ürün bir kutu kullandım yoğun koşu bisiklet + ağırlık antremanına girdim 4 kilo gitti ama tabi yediğim yemekler vs. etkiside war çokta mucize beklemyicez tabi 2 3 ay gibi bi kullanımda yağlı bölgelerde gözle görülür değişiklikler olur. . .

baş dönmesi vs bendede yapmamıstı geçen sene kullanmıstım antremandan önce2 ögle yemeğinden önce 1 şekilde ,hiç enerji vermiyordu gerçi bana bsn hyper shedde enerji vermemişti ama bsnde hergun wcye çıkardım lipo6dada öle o yararı vardı.d bsn hyper shedde 45 gunde super sonç almıştım ama diyetım sıkınında ötesindeydi .dgünluk 700 kalori alıyordum

baş dönmesi vs bendede yapmamıstı geçen sene kullanmıstım antremandan önce2 ögle yemeğinden önce 1 şekilde ,hiç enerji vermiyordu gerçi bana bsn hyper shedde enerji vermemişti ama bsnde hergun wcye çıkardım lipo6dada öle o yararı vardı.d bsn hyper shedde 45 gunde super sonç almıştım ama diyetım sıkınında ötesindeydi .dgünluk 700 kalori alıyordum

Günlük 700 kalori ölüm diyetimi o ? :D

birde bu ilacı kullanırken kardiyo şartmı yani 10dk cardio ve yoğun antreman programı uygulasak olmazmı

yağ yakımı için cardio şart üzerinede antremanını ekle önce koşu vs. yağlar atılıyo kendini salıyo antremanlada deri sıkılaşıyo bence böyle çok çok iyi . . . :)

Back
Yukarı