Lipo 6 black ultra concentrate mi ? Hydroxycut Hardcore Elite mi ?

Arkadaşlar merhaba. Hem lipo 6 black hemde Hydroxycut Elite deneyen var mı ? Ben Hydroxcut Amerikan versiyonunu denedim 2 yıl önce çok memnun kaldım.
Lipo 6 için de güzel yorumları okudum forumdan.Lipo alacağım ama hangisi daha etkili emin olamadığım için ikisinide kullanmış arkdaşlardan yorumlarını bekliyorum.

İkisinide kullandım hatta hydroxycut ı 2 kere lipo yu 1 kez kullandım ben hydroxycut ı tercih ediyorum lipo ya gore hydroxcut daha ağır ve etki bakımından ikiside DİYET VE KARDİYO şartı ile amacına ulaştırır yoksa mucize beklememelisin öyle durduğun yerde yağ yakmaz sadece nabızı minumum 100-140 larda tutar tek etkiside bu zaten nabızı yüksek tutmak haaa bi daha kullanirmiyim kesinlikle hayır çok tehlikeli oldugunu dusunuyorum kalp krizi vs riski var bence kullanma derim
Zaten diyet ve kardiyo varsa l carnitine bile işe yarar.

Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum.Ben 2 yıl önce hdroxycut amerikan versiyonundan 2 kutu bitirdim.Çok sert ürün etkisi de süper kardiyo ile.Ama Lipo kullanmadım daha etkiliyse onu kullanayım diye düşündüm.Tam lipoyu almak üzereydim :)

Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce lipo 6 black aldım kutunun YARISINI kullandım fakat 1 hafta sonra kalbimi çok zorladığını hissettim ve bıraktım. İki gün önce daha hafif bir ürün olan hydroxycuts 'u sipariş ettim. Bugün bir tane içtim ,iki haftadır ketojenik diyette olduğumdan veya acaba sıkıntı olacakmı psikolojisinden zorlandığımı hissettim. Bu yüzden iki ürünüde elden çıkarıyorum.

Sadece 1 hap kullanılmış hydroxycut hardcore pro elite : 100TL

Yarısı kullanılmış lipo6 black 50 TL

Back
Yukarı