Lida ile 1 Ayda 11 Kilo Verdim

Yhaw bide piyasada sahte ürünler olduğu için lidayı hangi siteden alabilirim diye sordum mesajım silinmiş, kusura bakmayın bilmiyordum böyle mesajların yasak olduğunu.

evet hocam 1 ayda verdim birdahada almadım yanlız kullanmayın sorun sadece vucut ile ilgili olmuyor piskolojik sorunlarda yapabiliyor

benim lida deneyimim yok fakat kullananları iş yerinde izledim.
aşırı kilo verdiler hatta bi bayan vardı manken gibi oldu resmen..ama çarpıntı ve sinir yaşıyorlardı.düşünsenize kimbilir o anda vücutta neler oluyor.kalp nasıl zorlanıyor ,karaciğer nasıl yıpranıyor kimbilir.
çok özenmiştim ama elim varmadı almaya korktum hep.ya hasta olursam diye..kilo veren arkadaşlar aynen geri aldılar lidayı bırakınca.
sonradan aile dostumun yoğun ısrarı üzerine sibutramin içeren başka bir ilaç aldım.ilk birkaçgün çok iyiydi sonraki günler gece 3 te uyanmaya başladım.15 gün sonra bıraktım ..zombi gibi saat 3 deyindce her gece uyandım ve uykularım 5 ay gibi uzun bir süre sonra düzenne girdi..nefret etiim ilaçtan ve verdiğim 4 kiloydu.
bence ilaçlar gerçekten yağ yaktırsada sağlıksız.spor yaparak yavaş ama sağlam kilo vermek daha güzel .

Abi cerrahi bayaa gelişti. İllaçlara vereceğiniz parayı verin estetik cerrahına olun bi liposuction kurtulun :D

bir sürü steroid vurduyosunuz bunlar zararlı deilde lidamı zararlı emin ol hormondan daha az zararlı herkes fayda görüyo ve bu ilaca çamur yapılıo her şeyin fazlası zarar kullanma talimatı var uyarsan hiç bişey olmuyo ......

önceden herhangi bir psikiyatrik hastalığınız olduysa kullanmayın derim.Fena biçimde depresyona yada manik atağa sokabiliyor,bipolar bozukluğu olanlar dikkat etsin.bir de hemen geri alınıyor kilolar pek sağlıklı gelmedi bana..

Back
Yukarı