Lethe552-T Bar Row

Bu kiloda bu derece nizami yapabilmek büyük başarı.Tebrik ederim.

Teşekkür ederim.

Belin de büyük oranda devrede olduğu hareketlerde nizamiyete daha da ayrı bir özen gösteriyorum. Son iki tekrarda hafif sallanma olmuş ama son setin son tekrarlarında olmasını doğal görüyorum. Çoğu kişi daha dik bir açıyla yapmayı tercih ediyor T-Bar Row'u. Daha zor olsa da mümkün olduğunda yere paralel konumda kalmaya çalışıyorum.

Çok iyisin dostum weighted pull up yapmıştın bide bu kadar nizami birşey görmedim daha önce hele t bar row da son set 80 kg nizami diyecek birşey yok tebrikler :)

merhaba lethe barın dibine kımse basmasa sorun olurmu ?:)

Ağır kilolarda barın arka tarafı kalkabiliyor set esnasında. Konsantrasyon kaybı yarattığı için imkan varsa bir kişiden set sonuna kadar barın ucuna basmasını rica etmekte fayda var. Daha hafif kilolarda barın ucunu herhangi bir köşeye dayadığında herhangi bir sorun olmuyor.

ay
Ağır kilolarda barın arka tarafı kalkabiliyor set esnasında. Konsantrasyon kaybı yarattığı için imkan varsa bir kişiden set sonuna kadar barın ucuna basmasını rica etmekte fayda var. Daha hafif kilolarda barın ucunu herhangi bir köşeye dayadığında herhangi bir sorun olmuyor.
aynı kiloda barbell rowmu daha zor bumu daha zor yapması

Back
Yukarı