Lee Priest'in BUlk Hali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ramses

Üye
İnanamıyorum bu nasıl bir bulk halidir ya?Lee priest böyleyse Ronnie Coleman nasıldır?Ron'un bulk halini düşünmek bile istemiyorum.
leepriestinterviewpics1dbig.jpg

Inanmam foto montaj! :) hehe, cok komik ya iyi bulmussun :lol:

valla belki montaj degildir kollara bide trapezlere baksanıza

Bu da simdiki hali

Lee1.jpg

Lee2.jpg

Lee5.jpg

Lee4.jpg

Despo ben adamın son hali budur demedimki,geçmiş senelerdeki bir bulk halinin fotosu benim koyduğum.
Ayrıca FAKE olma olasılığı %0.Çünkü bu fotoğrafı bodybuilding.com da Lee PRiest'le yapılmış bir röportaja koymuşlardı,oradan aldım.

Ramses dedi:
Despo ben adamın son hali budur demedimki,geçmiş senelerdeki bir bulk halinin fotosu benim koyduğum.
Ayrıca FAKE olma olasılığı %0.Çünkü bu fotoğrafı bodybuilding.com da Lee PRiest'le yapılmış bir röportaja koymuşlardı,oradan aldım.

Biliyorum öyle demedigini :) Gercekten haklisin okudum, daha yeni. Lee Off seasonlarda Böyle bulk yaparmis yani Ramses hakliymissin :p

artik sismanlar bahane aramasin :) ilk gördügümde bu lee degil dedim kendi kendime, hehe bu kadar nasil BF % nasil indiriyor sasirtici gercekten.

İnsan buna benzer bir bulk vücuda sahipse nasıl iyi bir definisyona sahip olur?Diyet ve antreman olarak ne yapar?

Bu tip BBcilerle kendinizi kıyaslamayın onlar o hale HGH ile geliyo sizin de onu kullanıcak haliniz olmadıgına gore ...

harbiden bulk hali buysa sonrası nasıl :) despo bravo nerden buluyon bu resimleri

işte karsılastırmalı

Eklentiler

• lee5weeks1.jpg
    lee5weeks1.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 928
  • lee_priest_bulkup.jpg
    lee_priest_bulkup.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 956
  • lee%20priest.jpg
    lee%20priest.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 937
Benim adamın kilosundan ve göbeğinden ziyade önündeki etler daha çok dikkatimi çekti. Üstüne bir de azğımı sulandırdı. Antreman yapmadan yiyerek bulk dönemine giresim geldi bir an :D

google adını yazınca direk bu resimler çkıyoda ben inanamadım yani ya harbiden bulk hani aşmış HULK olmuş abi bu :D

Back
Yukarı