Lazer Epilasyon Yaptırmalımıyım Görüşlerinizi Bekliyom (Resimli)

Merhaba dostlarım İzmirde yaşamaktayım göğüs ve karın kıllarını kökten almak için lazer epilasyon önerirmisiniz, fiyatlar yüksek geldi bana 1500 tl gibi bazı yerlerde var 400tl yapmakta ama güvenemedim açıkçası. sizce lazermı yaptırsam yoksa makinaylamı alsam daha once birkaç sefer aldım makinayla ama yanlardaki ufak tüylere dokunamıyorum daha çok çıkar diye kararsız kaldım öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
herzaman için makineyle almayla uğraşabileceğini sanmıyorum. ayrıca sen de "daha once birkaç sefer aldım makinayla ama yanlardaki ufak tüylere dokunamıyorum daha çok çıkar" farkındasın bu nedenle bana kalırsa lazere yönel derim. Ben yüzdeki tüylerden ve de enseden dolayı lazere gittim. Yazın da kollardan dolayı ve maddi durumum el verirse göğüsten dolayı gitmeyi düşünüyorum.

herzaman için makineyle almayla uğraşabileceğini sanmıyorum. ayrıca sen de "daha once birkaç sefer aldım makinayla ama yanlardaki ufak tüylere dokunamıyorum daha çok çıkar" farkındasın bu nedenle bana kalırsa lazere yönel derim. Ben yüzdeki tüylerden ve de enseden dolayı lazere gittim. Yazın da kollardan dolayı ve maddi durumum el verirse göğüsten dolayı gitmeyi düşünüyorum.

Lazer yaptırcam olmadı düşüncem o yönde biraz bütçeyi aşıcam. İzmirde iyi bir yer bakıyorum şimdi varsa tavsiye edebilecek.[DOUBLEPOST=1546858213][/DOUBLEPOST]
ERKEK ADAM lezer mi yaptırırmış kendine arkidiş

Boş yapma kardeşim.

Son düzenleme:
lazer epilasyon yaptırmalıyım diye sormuşsunuz ? Bana çok ters geliyor bu tip işler ama sizin psikolojinizi bozuyorsa sizin bileceğiniz iş. Çünkü resimde gördüğüm kadarıyla biraz orantısız çıkmış. Belli bölgelerde yoğunlaşmış, bu can sıkıcı olabilir. Belirtmeden geçemeyeceğim Ben de kıllıyım ve bununla gurur duyuyorum.

Spor senin için bir ideal ise risk al ve yaptır.
Ha yok sadece sağlıklı ve fit kalma amacım var diyorsan gereksiz bir risk.
Lazer epilasyonun kanserojenik etkileri hala tartışma konusu, sadece estetik arzudan bu tarz yollara baş vurmak akıl karı değil.

Back
Yukarı