Lat machine pull down rekorunuz kaç ?

Rekorunuz Kaç KG?

• Total voters
    51

M0ssento

Yeni Üye
Ben başlıyorum.3 haftadır body yapıyorum 75 kg 2 tekrar yapabiliyorum.

13 yasında 75 kg ve nızami??

130 kg 6 tekrar ense kokune kadar indiremiyorum tabi kafanin yarisina kadar ancak bu kiloda.agirligin beni yukari cekmemesi icin omuzlarimdan arkadasa bastiriyorum.nizami 110 kg ile calisiyorum.

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:35 ----------

Konu yukardaydi son mesaja baktim simdi 1 yil once yazilmis.bug olmus sanirim.

130 kg 6 tekrar ense kokune kadar indiremiyorum tabi kafanin yarisina kadar ancak bu kiloda.agirligin beni yukari cekmemesi icin omuzlarimdan arkadasa bastiriyorum.nizami 110 kg ile calisiyorum.

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:35 ----------

Konu yukardaydi son mesaja baktim simdi 1 yil once yazilmis.bug olmus sanirim.

çalıştığın salonda makina kaç kilo çekiyo en fazla?benim çalıştığım salonlarda en fazla 100kg.

25-15-12 halinde çalışıyorum.
25=35kg
15=45
12=60
Tabi ki haraketler nizami çıkıyor

yeni başladım 20 kilo kendimi zorlamıyorum. yaş 15 o yüzden. 35 lede yaptım arada.

zorlasam baya çıkartırım diye düşünüyorum çünkü 3-5 barfiks çekebiliyorum.Çekme gücüm iyidir.

Son düzenleme:
60-65 te bırakıyorum 4.sette rekor denemesi gibi bir duruma 100 kg ya da 90 kg da girmiştim yerinden oynamadı birde arkadaş yardım etmeye çalışıyordu bayağı komikti daha da denemedim :) :) birde son kiloya alıp barfiks bile çekiliyordu makinede var ya daha rahat gelmişti birde :) Bence biraz da kilolu olma işi 70 kg birisi kendisinden 10-20 kilo üstteki bir kiloyu lat pull down da nizami olarak yapamayabilir yapan da olur mu olabilir.

Back
Yukarı