L Carnitine ve Protein Tozu Birlikte Kullanımı

L-Carnitine zayiflamaya yardimci bir ek üründür ve antremmandan kardio dan hemen önce alinarak daha kolay yag yakmanizi saglar,Whey Protein i antremmandan en az 1 saat önce almaniz gerekir ki ben antremman öncesi hic almiyorum,yada antremmandan hemen sonra alinir.Yani L-Carnitineyle Whey i kullanim zamanlari acisindan ayni anda kullanmak cokda etik degildir.

L-Carnitine zayiflamaya yardimci bir ek üründür ve antremmandan kardio dan hemen önce alinarak daha kolay yag yakmanizi saglar,Whey Protein i antremmandan en az 1 saat önce almaniz gerekir ki ben antremman öncesi hic almiyorum,yada antremmandan hemen sonra alinir.Yani L-Carnitineyle Whey i kullanim zamanlari acisindan ayni anda kullanmak cokda etik degildir.

hmm ben antrenmandn önce alıyodum l carnitini meğer öyleymiş ben whey proteinini antrenman sırasındada alabiliyoruz diye ibliyorum

wheyi antrenmandan önce ve sonra alabilirsin yahut sabah aç karnına ve yatarkende olabiliyor ama bana kalırsa spordan 30-35dk önce ve spor bitiminden hemen sonra l-carnitineyle whey tamamen zıt şeyler kanımca aynı anda kullanılamaz çünkü amaçları farklı bir kere whey kas inşası için kullanılırken l-carnitine yag yakmak için kullanılıyor kas inşası yaparken agırlık çalışmalısınız fakat siz tam tersi olarak kardiyo yapmalısınız ve düşük agırlıklarla çok tekrar biçiminde yaglarınızı yakmaya çalışmalısınız ki yag yakımı kimilerine göre %70yag %30 kastır kimine göre %80yag %20 kastır ama kesinlikle varolan kastanda gider bu bir gerçektir önce L-carnitinle yaglarından kurtul mümkün mertebe sonra whey ile patlat kasları ;) kolay gele

Back
Yukarı