Merhaba arkadaşlar bu formu epeydir takip ediyorum çok değerli bilgiler öğrendim. Şimdi sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Lise döneminde 2 sene fitness yaptım ve sınav dönemi filan derken 2 senede ara verdim şimdi tekrardan başladım. Boyum 200 ve kilom 100 göbek kalça ve baldırımdaki yağları yakmak istiyorum hardline carnipure almatya karar vermiştim ama form da şöyle bir yazı gördüm
" 70-80kg arasıysan 1000-1500mg l-carnitin,eğer 80-90 kg arası ise 1500-2500mg l-carnitin kullanmanı tavsiye ederim.Ama 90kg+ ise l-carnitin sana pek fayda vermez."
Bu yoruma katılıyormusunuz ? Vede carnipure ile birlikte cla one almamı tavsiye edermisiniz ( öğrenci olduğumdan dolayı ikisi birden bütçemi biraz zorlayacak )
Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
" 70-80kg arasıysan 1000-1500mg l-carnitin,eğer 80-90 kg arası ise 1500-2500mg l-carnitin kullanmanı tavsiye ederim.Ama 90kg+ ise l-carnitin sana pek fayda vermez."
Bu yoruma katılıyormusunuz ? Vede carnipure ile birlikte cla one almamı tavsiye edermisiniz ( öğrenci olduğumdan dolayı ikisi birden bütçemi biraz zorlayacak )
Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..