lütfen yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kay

Üye
öncelikle herkeze selamlar,
benim elimde bcaa (bi tableti 500mg),l glutamine,protein tozu,creatine vede karbondidrat tozu var.Bunları hangi kombineyle kullanmalıyım.ustalardan yardım bekliyorum....1.5 senedir body-builgingle uğraşıyorum.Boy 178 kilo 75.
şimdidden teşekkürler...

başlık açmadan önce kuralları okumanı tavsiye ederim. ve bu ürünlerin kullanım şekilleri forumda mevcut.

kay dedi:
öncelikle herkeze selamlar,
benim elimde bcaa (bi tableti 500mg),l glutamine,protein tozu,creatine vede karbondidrat tozu var.Bunları hangi kombineyle kullanmalıyım.ustalardan yardım bekliyorum....1.5 senedir body-builgingle uğraşıyorum.Boy 178 kilo 75.
şimdidden teşekkürler...
1,5 sendeir bu sporla uğrasan bırı olarak bır urun almadan once fıyatına değil kalıtesıne bakmaya çalış.yarı fiyatına satılıyor dıye bu turden urunlere saldırmak sporcuyu amacından uzaklastırır.

Hiç araştırmamıştım markayı ,çok güvendiğim biri önerdi diye almıştım...Hata etmişim sanırım. :o Bana bi zararı dokunurmu bu ürünlerin yoksa yanlızca işe yaramayan bi markamı?

hangi amino asidi kullanmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar

arkadaşlar ben 4aydır bu sporu yapıyorum geçen yılda bir 4 ay kadar yapmıştım boyum 1.86 kilom 70 yaşım 19 ve 2 aydır weider markasının power whey kullanıyorum ama artık amino asit almak istiyorum ve hangisini alıcam konusunda çok kararsızım aklımda mega forte var ama oda bünyeme çok fazla gelicek sanırım sıvı almam mı daha iyi olur yoksa hap şeklinde olanlardan mı ? lütfen bir yardımcı olun arkadaslar şimdiden çok teşekkürler

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı