Bu ülkenin meclis başkanının altına 1 trilyon liralık makam arabası alınıyorsa garibanda evine 2.500YTL lik LCD yi kondurur. İluzyona kanmak ahmakların işidir aklı mantığı olan insan reklam tüketime teşvik etti diye birşeyler satın almaz.İnsan beyni gün içerisinde birçok uyarana maruz kalıyor ama mantık olumlu ve olumsuzları seçerek ilerliyor.Reklamlar konusunda tek kızdığım şey özellikle çocukların izlediği kuşaklardaki aburcubur ve nefsi tetikleyici yiyecek içecek reklamları yapılması.Malum bazı gerizekalılar eşşek kadar yaşlarıyla LCD ,pırlanta reklamlarına kapılıyorsa ,o küçücük çocukların canlarının birşeyleri çekmemesi imkansız hele birde ailelerinin durumları iyi değilse ....... Beni üzen bu işte bu ülkede karnı aç aç okula giden hatta açlık yüzünden arabaların altında kalan çocuklar var..Eşşek kadar adam pırlanta reklamına LCD reklamına kapılıp gidiyorsa diyecek sözüm yok...Ha bu arada lükslerin ihtiyaç filan olduğu yok tam tersine ihtiyaçlar lüks oluyor bu ülkede.Yakında ekmeyi bile arayacağız uyuyun bakalım.
Emirturk biraz rahatla, eğer çok canın çektiyse sana da alalım bir tane LCD, nedir bu öfken ve LCD televizyon alımına olan hıncın?
Parası olan alır, olmayan alamaz.
Parası yokken kendisini sıkıp alana da, gerizekalı demek sana bana düşmez.
Not: Bende yakın zamanda televizyon aldım, ama ihtiyacımı iyi belirleyerek gücümün yettiğinden çok daha ucuzunu aldım, yani üzerime alınacağım bir durum yok.
Üstüme alınmama gerek yok bu yazıyı yazmam için, kendisini çok ciddiye alıp, kimin akıllı, kimin salak olduğuna karar veren insanlardan haz etmiyorum sadece.
Hadi git bu enerjini spora harca, klavyenin bir suçu yok hyper_