Kuzenim gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tevfik AKTUNC

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum fotoğraf kuzenime ait bende 8 aydır body ile uğraşıyorum. Kuzenim gibi olabilmem için neler yapmam gerekli ufak tavsiyelerde bulunabilirmisiniz ?

cfqgf.jpg

kuzeni çok kıskançmış kimse böyle olamasın diye ser verip sır vermiyomuş.bunu gören kuzenide abi gel bi fotoğrafını çekiyim bizim foruma atıp ben öğrenirim nasılsa demiş :P !

değişik!

Son düzenleme:
yada bu resimdeki kuzeni,biz kuzenin gibi olamazssın çok iyi, en iyi o , o bir arnold genetiği diyeceğiz kendide egolarını tatmin edecek :D

Tum kufurleriniz icin tesekkur ediyoruz, umarim sizi belirli bir kultur seviyesine ulastiginizda aramizda tekrar goruruz :)

Haddini bil terbiyesiz! Burada kimseye istediğin gibi küfür edemezsin.

peki biz nerden bileceğiz bize niye soruyorsun? belki senin durumun kuzeninden daha iyidir? kuzeninin yerine kendi fotolarını paylaşsan kendin için çok daha yararlı olabilirdi. Ortada senle ilgili en ufak bir bilgi yok ve kimbilir bu konuyu hangi başka amaçla açtın...

Kusurumuza bakma senin gibi kultur abidesi karsisinda edebimizi bozduk, sevgili Tevfik Aktunc bu forumun kurallari var ve bu kuralalrdan biri foto koyup ben bunun gibi olabilir miyim gibi sorular sormamak. Uyeler ve sahsim esprili yaklastik olaya ancak sizin bizi itham eden kufurlu tavriniz aslen kisiliginizi gostermis oldu. Sizin fikirlerinize saygi duyuyorum, eger foruma bize kufrettiyseniz sanirim bizim gibiler arasinda sizin gibi edebli ve terbiyeli birinin isi yok.Hayatinizda basarilar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim :D Resmi sil öyle gideyim :)

Bir anda süt dökmüş kedi gibi oldun. Hayırdır? Sen resmin silinmesini önceden isteyecektin. Hem küfür et, sonra ise resmi sil diye emir ver. Yok öyle bir şey!

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı