Kuyruk sokumu ağrısı

Daha yeniyim mekik için hazırlanmıştım 1 sette 30 tane çektim ama baya zorladım belimi 3 haftadır kuyruk sokumum ağrıyor kalkerken otururken ağrılar biraz hafifledi bu günlerde

Kıl dönmesi değil heralde bir şişlik iltahap yok YARDIM..

mekik değilde crunch çek. Ayrıca fazla değil düzgün çekmen önemli ve çekerken sakın ellerini kafanın arkasını koyup boynunuda ağrıtma.

mekik değilde crunch çek. Ayrıca fazla değil düzgün çekmen önemli ve çekerken sakın ellerini kafanın arkasını koyup boynunuda ağrıtma.
Yeni olduğum için en dibe kadar eğildim bacaklarımda ağrıdı zaten zaten hoca gösterdi şimdi doğrusunu dikkat etmeye çalışıyorum kıl dönmesinden korkuyorum .

Daha yeniyim mekik için hazırlanmıştım 1 sette 30 tane çektim ama baya zorladım belimi 3 haftadır kuyruk sokumum ağrıyor kalkerken otururken ağrılar biraz hafifledi bu günlerde

Kıl dönmesi değil heralde bir şişlik iltahap yok YARDIM..
Bacak ağrısı normal yeni olduğun için bacak kasların da güçlü olmadığı için ağrı yapmıştır

Ayni sıkıntı bende de oldu gittim hemen doktora iltihap felan yoktu bende de kıl donmesi yok kuyruk sokumunu incitmissin dedi.benim gibi gün boyu oturduğun bir iş yapiyorsan oturduğun yere yastık cinsi birsey koy.araba suruyosun da aynı. Yatarken yan yatmaya calis.kardiyo yapiyorsan da bisiklet sürme koşu yap.biraz dikkat et 1 hafta 10 güne geçti benim agrilarim. Sana da geçmiş olsun.

Ben bayağı zorladım yanlış yaptım hareketi ağrılarım daha yeni geçiyor. İlk günler çok ağrıyordu içim rahattalttın bisiklet koltuğu çok acıtıyor kuyruk sokumumu.

Ortopedik minder kullanın otururken. Ve uzun süre aynı pozisyonda oturmayın. Biraz sıkıntılıdır ağrısı ama geçer. Geçmiş olsun...

Back
Yukarı