bahattinbcakc
Üye
16 yaşındayım, boyum 1.80, kilom 78 ve pazaresi günü tekrardan vücut geliştirmeye başlayacağım. Daha öncesinde bir süre vücüt geliştirme yapmıştım ama o zamanlar supplement kullanmıyordum ve okul olduğu için beslenmek çok sıkıntı yaratıyordu bu yüzden bu sefer supplement takviyesi almaya karar verdim. Normalde sadece Whey Protein ve BCAA alacaktım ama bir kombinasyon sayesinde alacaklarımın fiyatından daha düşük bir fiyata kombinasyon buldum, kombinasyonun içerisindeki suplementler;
Nutrend Whey Core 100 Protein 2250 Gr
Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500 Gr
Nutrend Compress BCAA 4:1:1 500 Gr (ayrı alıyorum)
Hardline ARG 1250 120 Tablet (arkadaşımın alacağı Hardline kombinasyonunun içerisinde ama ben kullanacağım)
Bunlar var dediğim gibi normalde sadece protein ve BCAA alacaktım ama daha düşük bir fiyata bunlar olduğu için bunları almaya karar verdim kreatini yeni başlayanlar için önermiyorlar ama açıkcası boş boş durmasını da istemiyorum yani diyeceğim şu ki yeni başlayan birisi olarak bunları kullanmam da bir sakınca olur mu? Okuduğunuz için teşekkürler...
Nutrend Whey Core 100 Protein 2250 Gr
Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500 Gr
Nutrend Compress BCAA 4:1:1 500 Gr (ayrı alıyorum)
Hardline ARG 1250 120 Tablet (arkadaşımın alacağı Hardline kombinasyonunun içerisinde ama ben kullanacağım)
Bunlar var dediğim gibi normalde sadece protein ve BCAA alacaktım ama daha düşük bir fiyata bunlar olduğu için bunları almaya karar verdim kreatini yeni başlayanlar için önermiyorlar ama açıkcası boş boş durmasını da istemiyorum yani diyeceğim şu ki yeni başlayan birisi olarak bunları kullanmam da bir sakınca olur mu? Okuduğunuz için teşekkürler...