kreatin ve whey kullanımı yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm arkadaslar
redis ve nitrofull whey kullanıyorum creatine(hardline creapure) basladım dun antremanda once 10gr kreatin 2 dk sonra 50 gr whey aldım antreamnadan hemen sonrada 10 gr kreatin ve 2 dk sonra 50 gr whey aldım (yukleme yaparak kullanacagım) bu sekilde 10+10 kullanmamın ve wheyle yakın zamanlı kullanmamın zararı olurmu kreatini elma suyu ile tuketiyorum wheyide yagsız sut ile, cratine alımından yarım saat sonra kola icmemein bir zararı olurmu yada ne kadar sure sonra asitli bir seyler tuketebilirim. yukleme doneminden sonra kreatini antremandan ne kadar once almalıyım yoksa antreman sonrası mı almalıyım ...Birde kreatinden sonra karbonhidrat takviyesi olarak ne oneririsiniz ...
Yardımcı olan arakadaslara simdiden tesekkurler

öncelikle kolay gelsin creatin yüklemesi miktarı dogru ama o mikterı 4 saat arala 4e böl 5gr 5 gr birden 10gr almak pek faydalı olmaz sanırım

wheyi ant sonra süt kullanmadan al daha yararlı olur bunların yanında b ve c vit al vücudu yormasınlar

öncelikle kolay gelsin creatin yüklemesi miktarı dogru ama o mikterı 4 saat arala 4e böl 5gr 5 gr birden 10gr almak pek faydalı olmaz sanırım

wheyi ant sonra süt kullanmadan al daha yararlı olur bunların yanında b ve c vit al vücudu yormasınlar
wheyi sutsuz almamı soylemissin nedenini acıklayabilirsen sevinirim ...birde creatinden ne kadar sonra asitli bir seyler yiyip içebilirm (forumda bi kac ureticinin sitesinde creatin'in asitli yiyecekler ile tuketilmesi, nemli yerde bekletilmesi veya shaker'da uzun sure bekletildikten sonra icilmesi durumunda creatinde yıkım olarak creatinin'e dönüştüğü ve bunun yarırının bulunmadığını okudum .. Bu konuda bilgisi olan biri bilgilendirebilirse cok sevininrim

forumu araştırırsan neden sütle alınmaması gerektiğini anlarsın

Çok sağol bundan sonra süt ile almayacagım ama keske forumda ara bulursun diyecegin yerde keske sut proteinin yavas sindirilmesinden dolayı whey antreman oncesindeki etkiyi yaratmıyor deseydin cok daha iyi olurdu ...(bide evde haybeye litre litre sut stogum var ısın yoksa simdi koca gun sut ic)

o sütleri sabah aç karnına ve yatmadan önce iç vücudun gece prt kalmasın sabahda acıkan vücuda hafif hafif prt girişi olmuş olur süt haybeye olamz cok yararlı bir besin koly gelsn

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı