Kreatin ve Ağırlık Arttırımı

Birkay

Üye
Arkadaşlar selam. Yaşım 16 boyum 178 kilom 76 ve antrenmanlarımı hakkını vererek yapıp diğer şeylere de dikkat ediyorum. Sadece daha önce gainer kullandım çok kısa bir süre. Şuan supplement almak istiyorum. Fakat protein tozu veya diğer şeyler almayı düşünmüyorum pek. Kreatin alırsam ve düzenli kullanırsam antrenmanlarda performans ve ağırlıkları arttırabilir miyim ? Bazı hareketlerde uzun süredir belirli bir kilo üstüne çıkamıyorum takıldım kaldım. Ayrıca hardline markasını öneriyor musunuz ?

Daha 16 yaşındasın ne kadar süredir bu sporla uğraşıyorsun bilmiyorum ama kreatin senin için erken, kreatini artık belli bir seviyeye gelmiş en az 1 yıldır bu sporla uğraşan kişiler tarafından kullanılır.Zaten yaptığın antrenmanlar ağır antrenmanlar olduğunuda sanmıyorum performans arttırmanada gerek yok onun yerine beslenmene özen göster.Ağırlıklarını arttıramıyosan bunun çözümü kreatin değil demek ki beslenmende sıkıntı var veya antrenman programında ilk önce bunları düzelt.

Daha 16 yaşındasın ne kadar süredir bu sporla uğraşıyorsun bilmiyorum ama kreatin senin için erken, kreatini artık belli bir seviyeye gelmiş en az 1 yıldır bu sporla uğraşan kişiler tarafından kullanılır.Zaten yaptığın antrenmanlar ağır antrenmanlar olduğunuda sanmıyorum performans arttırmanada gerek yok onun yerine beslenmene özen göster.Ağırlıklarını arttıramıyosan bunun çözümü kreatin değil demek ki beslenmende sıkıntı var veya antrenman programında ilk önce bunları düzelt.
Bu sporu bir yıldır yapıyorum yaklaşık sadece bir kaç ay bırakıp boks yaptım. Öyle supplement bağımlısı birisi değilim. Yalnızca 1 tane alıp kullanmak gibi bir düşüncem var. O da kreatin olsun istiyorum.

Back
Yukarı