Kreatin İle İlgili Küçük Bi Sorum Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abilerım ben 17 yasındayım 3 aydır fıtnessa gıdıyorum kılo almak ıcın ve 2 aydır gaıner kullanıyorum ve bu ay hoca kreatıne baslıycaz dedı fakat ben okuldan cıkınca eve ugrayıp bırseyler yıyıp gıdıyorum salona kreatın antreman oncesınde 45 dk once alınıyomus kreatını yemek yemeden once alıp sonramı yemek yıyım yoksa yemek yedıkten sonramı alıyım bu soru kafama takıldıda bı yardımcı olursanız sımdıden tesekkurler

yemek yedikten sonra almalısın kreatini de dikkatimi hocanın ilgisizliği mi diyeyim yoksa bilgisizliği mi diyeyim bilemedim ama o dikkatimi çekti.
2.ayın başlangıcında sana gainer önerip aldırdıysa o hoca da bir problem olabilir.
dur tahmin edeyim onun söylediği gainer'ı aldın ve onun söylediği fiyata doğru mudur?

Abilerım ben 17 yasındayım 3 aydır fıtnessa gıdıyorum kılo almak ıcın ve 2 aydır gaıner kullanıyorum ve bu ay hoca kreatıne baslıycaz dedı fakat ben okuldan cıkınca eve ugrayıp bırseyler yıyıp gıdıyorum salona kreatın antreman oncesınde 45 dk once alınıyomus kreatını yemek yemeden once alıp sonramı yemek yıyım yoksa yemek yedıkten sonramı alıyım bu soru kafama takıldıda bı yardımcı olursanız sımdıden tesekkurler

Hiç farketmez, ne zaman istersen al.

Tercihen, antrenmandan sonra alman daha güzel olur.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : creatine, kreatin,

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı