Kombinasyonuma ilave supplement tavsiyesi?

Arkadaşlar aşağıda yazılı supplementleri kullanmaktayım,yavaş ilerleyen bir yapım var 5-6 aydır amino ve whey,bir süredir kre-alkalyn ve 4-5 antremandır animal pump kullanıyorum bunların arasına ilave edilebilecek testesteron (tribulus vb.) öneriniz olabilir mi?

Whey...Sabah aç off günde,akşam yatmadan (antreman günü).

Amino 2222 antreman sonrası 4 ad,hergün günde 2+2 öğleden önce 11:00 ve öğleden sonra 15:00.

Animal pump...ant.öncesi

Kre-alkalyn..off günde saat sabah 10 gibi..

İlave olarak şunları da yazayım,1 yıldır v.g. yapıyorum haftada 4 gün antreman yapıyorum.

1.)Göğüs-Ön kol
2.)Sırt-Arka kol
3.)Omuz-Bacak

Şeklinde antreman sıralamam var.

imkanın varsa novedex yada animal test al derim

tek başına tribulus değilde tri aminoyla (aol) kombine edersen daha çok fayda göreceğini düşünüyorum.kendim genelde bu şekilde kullanırım..

tek başına tribulus değilde tri aminoyla (aol) kombine edersen daha çok fayda göreceğini düşünüyorum.kendim genelde bu şekilde kullanırım..

Amino 2222 kullanıyorum,+AOL ile aynı kombinede gider mi?Yoksa 2222 devreden çıkmalı mı?

Birde ilave ürün yazan arkadaşlardan rica etsem zamanlama konusunu da belirtebilirler mi?weightlifter

yoo aminoyla beraber kullanabilirsiniz daha ii olur hatta.
tribulus--
Günde 1 veya 2 kez öğünlerle birlikte 1'er tablet kullanınız.ben tercihen yatmadan önce 2 tablet alıyom.
aol---
Beslenmenize ek olarak tercihen yatmadan önce 3 yada 4 kapsül alabilirsiniz

Back
Yukarı