Kombinasyon nasıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zapo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zapo

Üye
Merhaba arkadaşlar, bu sporda 3. ayım biraz araştırma yapıp kür yaptım. Sabahları bsn syntha 6 antrenmandan önce gaspari size on maximum performance antrenmandan sonra optimum whey protein + gaspari bcaa gece yatmadan önce twinlab glutamin kullanmayı düşünüyorum sizce kombinasyon nasıl şimdiden teşekkürler

Boyum 178 kilo 65 biraz yağlıyım.

Arkadaşlar şimdi elimde bsn syntha 6, optimum whey gold , muschletech nitrotech ve gaspari size on maximum performance var bcaa olarakta gaspari 6000 var, kafam çok karıştı bu ürünleri nasıl kombine edicem lütfen yardımcı olurmusunuz.

Merhaba arkadaşlar, bu sporda 3. ayım biraz araştırma yapıp kür yaptım. Sabahları bsn syntha 6 antrenmandan önce gaspari size on maximum performance antrenmandan sonra optimum whey protein + gaspari bcaa gece yatmadan önce twinlab glutamin kullanmayı düşünüyorum sizce kombinasyon nasıl şimdiden teşekkürler

Glutamini ya anremandan 30dk once yada antremandan hemen sonra al. 2 defa da alabilirsin. Gece yatmadan once aldigin glutaminden verim alamazsin.

glutamini antremandan hemen sonra alirsan whey i de 30dk sonra alirsin.

elindekilere göre kombinasyonun iyi zaten..ama glutamini yatmadan önce almanın çok bi faydasını göremeyeceğin kousunda predatele katılıyorum..bunun yerine wheyi sütle karıştırıp alırsan emilim süresini uzatabilir gece kaslarını besleyebiliirsin bu da hacim almanı daha da kolaylaştırır..tabi bu vücut yağ oranını düşürmeni biraz negatif yönde etkileyebilir..saygılar..

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı