Kolundan İltihap aldırıyor +18

SerTkaN

Üye
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=IC2jvIat3fE&feature=related[/YOUTUBE]

Arkadaşlar bu nasıl bir İltihap? Baya igrenç bir durum inş steroid türevi deildir. Paylaşmak istedim Uygunsuz bir video ise yönetim siler.
 
Kolu iri gozuksun diye koluna synthol basan birinin sonu. Ya dezenfekte edilmemis sartlarda igneyi bastıgı icin olmustur ya da zerk ettigi madde vucutta farklı bir etkilesime gecmistir.
 
bu işi sağlık için yapcan abi ii görüncen diye saglıgımdan olcan coksacma gerek yok bu tur hareketlere Allah akıl fıkır versın
 
Bilinçsizliğin bukadarı inanılır gibi değil daha önce bu videoyu seyretmiştim bu konuyla ilgili açılan başlıklarda forumda şuanda mevcut arkadaşlar sporun öncelikle sağlık için yapıldığını lütfen unutmayalım eğer amaçlarınız doğrultusunda destek gıda denen ürünlerden kullanmanız gerekiyorsa da muhakkak bir uzmana danıştıktan sonra kullanın.
 
Back
Yukarı