Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben direk konuya geçeyim ben 2.5 yıldır vg yapıyorum ama nedense 2.5 yıldan beri kol alt kası çalışırken kolumdan ses geliyor çıt çıt diye ama ağrı felan yok genelde sol kolumdan geliyor o ses sizce nedendir ?
duh
Benımkide kütürdüyo küt küt ses qeliyo encokda şınav cekerken duyudm başka hiç dikkatimi cekmedi bu ses inerken ve kalkarkan şınavda küt küt ediyo ses qeliyo ama sesi fazla değil orta derece ses geliyo
Benim sol dizimde vardı. Squat gibi bacağı hareket ettirince ses geliyordu. Doktora gittim diz eklemimde sıvı eksilmesi var dedi. Eklemler geç iyileştiği için 1-2 ay bacak çalışma dedi.(Tanıdık doktor başkası olma sporu bırak derdi . 1 ay bacak çalışmadan animal flex kullandım ve her ihtimale karşı hala haftada 2-3 gün almaya devam ediyorum. Düzeldi mi? Hayır, sadece sesin şiddeti azaldı ve kontrolde de bir sorun çıkmadı. Doktor birde insanın eklemlerinin mükemmel olmadığını ve birkaç kusur barındırabileceğinden bahsetti. Bu da onlarda biri olabilir doğal bir durumdur hiçbir şey olmaz ama dikkat etmek lazım dedi.