Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklasık 2 aydır body building sporu ile ilgileniyorum yaşım 17 ve ön kolumun ağrısı yüzünden bicep çalışamaz oldum. Konuyla bilgili olanlar yardım ederseniz çok sevinirim tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler
Bende ilk başladığım zamanlar böyle bir şey olmuştu.Tavsiyem biceps çalışmasından önce Barbell Wrist Curl hareketini yaparsan biceps çalışmasında önce böyle bir ağrı olmayacaktır ki bende ve bazı arkadaşlarımda işe yaramıştı tavsiye ediyorum dene.http://www.exrx.net/WeightExercises/WristFlexors/BBWristCurl.html linke tıklayarak hareketi öğrenebilirsin.Düz bar ile yap o linkteki z bar tam anlamadım ama neyse sen düz bar ile yap.
benim iki elimin serçe parmağının 1 cm kadar aşağıları biceps çalışırken ağrıyor daha kaldıracak gücüm var ama neden ağrıdıklarını bilmiyorum dumbelli yanlışmı tutuyorum nedir rahat kaldırabildiğim bi kilo ama yardımcı olursanız sevinirim