aynı sorun bende de var ama sadece sol kol tarafında
bildiğim kadarıyla kılcal damar çatlamaları sonucu derinin içine bir çeşit leke bırakıyor (kandan bir dövme gibi bişi yani)
ayrıca bu olay çoğunlukla şu nedenlerden oluyor: yaz aylarında güneşin etkisiyle, çok aspirin içmekle, vücudu fazla zorlayarak yapılan egzersizler vb.
Evet kardeşim kesin çözümü yok bende gitmiştim doktora bir kaç nemlendirici krem verdi birde sabun vermişti unuttum adını fakat pek bir etkisi olmamıştı.Spoara başlamadan önce böyle bir sorunum yokken spora başladıktan 1-2 ay sonra kollarda sivilceye benzer kızarıklar belirmeye başladı.Bu sorunun günde 3 yumurta yememden kaynaklandığını sanıyordum ve 2 haftadır yumurta yemememe rağmen değişen çok bir şey olmadı ki sizlerde benzer sorundan müzdaripmişsiniz.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama kesin çözümü yok yazmışsınız iyice kararsız kaldım
benim göğsümde ve kollarımda önce kaşıntı başlıyor sonra kabuk tutuyor sonra kocaman bir yara olup iyileşiyoraynı olay mı bilmiyorum ama cilt doktoruna gözüktüm bana kaşıma dedi
hakikaten kaşımayınca diğer evreleri gerçekleşmiyor ama deli gibide kaşıntı yapıyor bazen,ve işin ilginç tarafı vücudumda geziyor bu kaşıntı ve kabuk
diyelim önce göğsümde çıktı o iyileşiyor hop kolumda çıkıyor ordan ön kola iniyor ordan tekrar göğüs
önemsiz oldugunu söyledi doktor,kan tahllilim ve karaciğerim perfomansı gayet iyi çıktı bu arada,sanırım yumurta yapıyor gerçi günde 3 tamdan fazlasını yemedim hiç 6-7 aydır,3 tam 2 beyaz şeklinde yiyorum ve sadece idman sonrası protein tozu