Arkadaşlar 4 aydır rejim yapıyorum 1 aydırda rejim + cardiyo eksiksiz yapıyorum. heryerim eridi adeta kollarım incecik oldu bacaklarım yagsız denecek kadar az gögüslerimde gitti gibi fakat gelin görünki göbegim aynen duruyor 15 kilo falan verdim sanırım kiloya okadar takılmadıgım için bakmiyorum bile tartıya göbegimdeki yaglar yumuşadı bi çekiyorum lastik gibi oldu eskisine oranla arkadaşım bana yaglar yumuşadıysa şimdi orası yanmaya başlıycak devam et diyor bende moral almak için ve dogrulugunu ögrenmek için bir topic açma geregi hissettim daha önce kilo verme gibi yüce bi olayı yapabilen arkadaşlar sizinde böylemi olmuştu ?(daha önce forumda okudum en son göbegin gidicegini) fakat çok sabırsızım şimdiden
boy:177
kilo:77
göbek ve yanlar haricinde fizigim düzgün çok bi fazlalık yok ama göbekte gider bölgelere göre çok yaglanma var 4 parmak kalınlıgında göbek
önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim çalışmaya devam weightlifterweightlifterweightlifter
boy:177
kilo:77
göbek ve yanlar haricinde fizigim düzgün çok bi fazlalık yok ama göbekte gider bölgelere göre çok yaglanma var 4 parmak kalınlıgında göbek
önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim çalışmaya devam weightlifterweightlifterweightlifter