Kollarım Çok İnce

Merhaba, ben 175 boyunda 75 kilo ağırlığındayım ve 26 yaşındayım, kilom boyuma göre oldukça iyi fakat tüm kilo benim göbeğe toplanmış vaziyette, fakat kollarım , bacaklarım bileklerim çok ince, bileğim 15 cm kolum ise 26 cm kalığında, bu konu hakkında gerçekten bilgisi olanlara sormak istiyorum , bir spor solununa giderek bu durumu düzeltmem mümkün mü, benim göbeğimle sorunum yok :D göbek kalsada olur fakat ben kollarımı bacaklarımı kalınlaştırmak istiyorum. Bu konuda düşüncelerinizi alabilirmiyim?

Mümkün tabiki de neden olmasın, ben spora ilk başladığımda elim tamamen kolumu kaplayabiliyordu o derece inceydi yani :) Spora başladığımdan beri gelişme var artık kapatamıyorum

Demek o durumu düzeltmek mümkünmüş :) beslenmene ve antrenman programına dikkat et istediğin sonucu alırsın zaten. Başarılar diliyorum..

Seninkide değişik bir orantıymışç spora başlmadan önce ben 168 cm 82 kilo 33 cm kolum vardı :D şimdi 74 kg 36 cm :D

Kas kütlenin az, yağ kütlenin çok olmasından kaynaklanıyor. Çözüm, kas kütlesini arttırıp yağ kütlesini azaltmak. Spor salonlarında buna yönelik bir şeyler yapıyorlar diye duymuştum.

Antrenman + Beslenme ile iyi yol katedersin merak etme. Antrenman programları bölümü ile beslenme bölümünü bi gezin istersen birkaç bilgi kaparsın oralardan

Back
Yukarı