Kiloluyum Yardım !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar konuyu açmamın amacı kiloluyum 101 kiloyum boyum 1.76 2 adet 4kg dumbell aldım ve Flexor hocamın 2 dumbella yapılacak hareketlerini yapıyorum evde sormak istediğim şeyler var 1.gün aynen yapıyorum
Dumbbell Bench Press(24 defa)
Dumbbell Flyes(24 defa)
Dumbbell Bench Press(24 defa)
Dumbbell Pullover(24 defa)

Dumbbell Curls(24 defa)
Hammer Curls(24 defa)
Dumbbell Preacher Curls(24 defa)

Ayriyetten forumda bulunan karın hareketlerinide 3 egzersiz seçip 24 er defa yapıorum 2.gün omuz arka kol hareketlerini 24 er defa yapıoyrum bi de forumdan bulduğum baldırı yapıyorum ancak merakım şudur ki 3.gün off olup 4.gün 1.günün tekrarını yapıyorum fakat karın için yeterli mi acaba 3 egsersiz 24 er defa dan yeterli mi sonuçta göbeğim var ? Bir de yanlış bir şey yapıyor muyum acaba 2 gün yazdığım egzersizleri arada 2 gün 1 gün boşluk tekrar 2 gün yapıp tekrar ediyorum sıkıntı var mı acaba lütfen yardımcı olun zayıflamak istiyorum :(

NOT:Dumbbell Preacher Curls bu hareketi 24 defa sağ kolumla yapıyorum ayriyetten sol kolumlada yapmam gerekir mi ?

Şimdiden teşekkürler bench_O bench_O

24 değilse 1 hareketi kaç defa yapıcam ? Kardiyo yapıyorum yeni başladım beslenmeme dikkat ediyorum sabahları full protein besleniyorum ekmek , pirinç türü şeyler yememeye dikkat ediyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

• Like
Reactions: Azi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı