Kilo Vermek Istiyorum!

SELAM ARKADASLAR!!HENÜZ COK YENIYIM!Bir sorum olacak sizlere:Profesjonel olarak almanya 3. liginde futbol oynamaktayim! meniskus ameliyati gecirdikten sonra dizim de sismeler oldu ve bu süre icerisinde antreman yapamadim ve bi takim yaglanmalar oldu vicudumda!simdi fitness yapmaya basladim fakat yag yakmayi hizlandirmak istiyorum! idman sirasinda alinabilinen haplar dan duydum,bunlar antreman sirasinda yag yakmayi hizlandiriyormus!bu dogru mu???nereden bulabilirim ve hangilerini önerirsiniz?
cevab veren olursa cok sevinirim!
Hoscakalin!

Futbulcu oldugun icin yag yakmada cok zorlanmaman gerekeir. Ama tabi her antremandan sonra 2-3 potion yemek yiyorsan ona bir sey diyemem.

yemeklerini günde 4 ögüne böl. Her ögün kücük olsun v bir anda sofrada silip süpürme. Mesela bir ögünde 2 tabak yemek 5 dilim ekmek 2 salata tatli yiyorsan bunu bir ögünde yarisina indireceksin. Ögünleri bölersen vücut daha cabuk yag eritir.

Almanyada FATBURNER maddeler cok var. Bunlardan birini alip kullanabilirsin. Burada reklam olmasin diy bir isim vermiyorum ama özel sorarsan sana yardimci olurum.

Kilo vermek kolay mı hayır degil!

O yüzden sporda devam yani disiplin cok önemli bunun yanında saglıksız beslenme alıskanlıklarını degistirmelisin.. diyorum ben..

ahmetless dedi:
Kilo vermek kolay mı hayır degil!

O yüzden sporda devam yani disiplin cok önemli bunun yanında saglıksız beslenme alıskanlıklarını degistirmelisin.. diyorum ben..
ahmet kimseye ozel mesaj atma ve reklam konusuna kaymamaya calis.

benimde kilo fazlalığım var 17 yaşındayım 1.89 boyunda 89 kiloyum görünüş açısından çok az bir göbek gözüküyor ben bunu yok etmek istiyorum ve üniversitelere hazırlandığım içinde zamanımı çok almamalı bu yapacaklarım
Saygılarımla

Back
Yukarı