slm arkadaşlar yaş 16 boy 176 cm kilo 78 arkadaşlar spora gidiyorum...1.ay bitiyor ilk ay olduğum yerde saydım...2.ayımda kilo vermek istiyorum amacım o zaten hedeflediğim kilo 70 beslenme olarak şekeri tamamen kesicem...Çikolata kuruyemiş tarzı şeyleri kesicem...Canım çikolata flan çektimi meyva tüketmeyi düşünüyorum...normal beslenicem sabah kahvaltısında domates peynir vs. öğle tam tahıllı ekmek arasına domates peynir akşam da ızgara tarzı şeyler düşünüyorum...ara öğünlerde meyva ayrıca da canım bişey istedimi gene meyva yemeği düşünüyorum...
4günlük program uyguluyorum...ama harici günlerde de salona gidip sadece kardio yapıcam...Mekik ters mekik flan var onları yapabilidiğim kadar yapıyorum her set örnek crunch mekik çalışıyorum ilk set 75 tane yaptım flan o şekilde yani...
1 ayda kusursuz bunları uygularsam ne kadar kilo verebilirim ve gözle görülür bir erime olur mu???
4günlük program uyguluyorum...ama harici günlerde de salona gidip sadece kardio yapıcam...Mekik ters mekik flan var onları yapabilidiğim kadar yapıyorum her set örnek crunch mekik çalışıyorum ilk set 75 tane yaptım flan o şekilde yani...
1 ayda kusursuz bunları uygularsam ne kadar kilo verebilirim ve gözle görülür bir erime olur mu???