Merhaba önce yeni üye bulunuyorum.Benim çocukluğum parkta geçtimiştir özelliklede demirler vs. omuzlarım çok genişledi tabi bu durumda kas yapmaya karar verdim sadece çocukluğumun parklarda geçmesi bana çok geniş omuzlar sağladı.Epey kas çalıştım.Her yaz tatile gider yüzerim iyi bir yüzücüyümdür fakat birgün geldi bronşit denilen amansız hastalığa yakanlandım ondan sonraki günler pizazza ve bu tür hazır şeyler yedim canım istedi sporu bıraktım abur cubur epey kilo aldım üstüne üstün birde bilgisayar alındı ve artık tüm gün bilgisayar başında cipsleri ye vs. tamamen kendimi kaybettim ve şu anda şişmanım eskiden uzun koşular yapan ben şimdi azcık bir koşu yapınca yürüyorum yaşı benden daha büyük olan birisi koşuyor ben arkasında nefes nefese kalıyorum 3 yıldan beri falan sporda yapmıyorum fakat kilo vermek en büyük istediğim lütfen bir çözüm söyleyin 1 ayda 5 kilo vermek istiyorum fakat aktar veya ilaç önermeyin lütfen herşeyi doğal olarak yapmayı tercih ederim zaten kasların gelişmişliği şimdilik yeter ama aşırı göbeğim var 3 boğum kocaman bir göbek yardımcı olursanız çok sevinirim.