Part-Time
Üye
1.60 Boyundayım. 47 kilodan 68 e uzanan bir öyküm var. Kısa zamanda değil bu ama 15 kg yi 3 yıl içerisinde aldım. Şimdi ne kadar vermek istesem de ne spor ne yiyecekten kısma motivasyonunu kendimde bulamıyorum bir türlü. Göbekli oldum çıktım. Sürekli öyle böyle diyerek bir şeyleri erteliyorum. Sınav dönemim ama öyle böyle demeyip en azından yemeğime dikkat etmeye karar verdim. Hatta günde bir 30 dakika da yürüyebilirim sınavlarım olsa da en azından diyorum. Aynı zamanda çalışıyorum da. İş yerimde sürekli "adana" "pide" "mantı" vs gibi yüksek kalorili beslenme düzenimi bırakıp evden bir şeyler götüreyim diyorum. Bir kaba yoğurt koyabilirim mesela. Domates, salatalık, peynir gibi şeyler götürebilirim. Başka ne götürebilirim? Yeme düzenini en azından dışardan yemeyerek nasıl değiştirebilirim? Ekmek yemiyorum zaten çok nadir yerim o da ekmek arası olunca. Yani herhangi bir yemeğin yanında ekmek alışkanlığım yok. Şeker kullanmıyorum. Ton Balığı falan da götürebilirim ama sanki beni daha fazla acıktırıyor ekmek arası olmadığında ton balığı. Neyse tavsiyelerinizi bekliyorum. Forumu yeterince okudum. Ama biraz da motivasyon amaçlı açtım bu başlığı belki ben de bir şeyleri başarırım. Amacım sadece kilo vermek değil eskiden hissettiğim sağlıklı görüntü ve "artık" yapamadığım hareketleri yapabilmek. Şimdiden teşekkür ederim.