Kilo vermeden yağ yakmak mümkünmü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fitX95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fitX95

Üye
Arkadaşlar ben vücudumu biraz yaptım ama kasların belirgin olmasını istiyorum ve bunun için de yağ yakmam lazım ama kilo vermeden çünkü zaten kilo alma dönemim yeni bitti ve karın kaslarımdada ilerleye miyorum karnımı düzlemekte sıkıntım var

Vücudunu biraz yapmana sevindim.)
Ayrıca yoksa sen vücudundaki yağların bir ağırlığının olmadığını mı düşüyorsun ?

Vücudunu biraz yapmana sevindim.)
Ayrıca yoksa sen vücudundaki yağların bir ağırlığının olmadığını mı düşüyorsun ?
Hayır durumum vücüt yapa biliyorum 2 ayda 2 cm pazu 3 cm göğüs bastım bn bunları yapmak icin yiyorum o yüzdende karın kaslarım yağlardan dolayı az gözüküyor bu yuzden kilo vermeden yağ yakmam lzm

Hayır durumum vücüt yapa biliyorum 2 ayda 2 cm pazu 3 cm göğüs bastım bn bunları yapmak icin yiyorum o yüzdende karın kaslarım yağlardan dolayı az gözüküyor bu yuzden kilo vermeden yağ yakmam lzm
işte kilo vermeden yağ yakabilmek mümkün değil yağları yakarken kilon düşecek tabii sonuçta yağlarda vücutta yer kaplıyor :D

yağların senin vucudunda olduğuna göre kilo verirsin tabi imkansızı istiyorsun ameliyata girip yağlarını aldırıp yerine aynı miktarda taş koyabilirsin böylece kilo kaybetmemiş olursun :)

Back
Yukarı