Kilo verme hk. (Tavsiye istiyorum)

Merhabalar Arkadaşlar,
2013 yılına kadar yani evlendiğim tarihe kadar 85 - 90 kilo arasında gidip geliyordum. boy 1,87 cm - yaş 34 (Şu an)
evlendim sonrasında eşimin rahatsızlanması ameliyatlar kemoterapiler ve bir yandan benim yoğun iş temposu derken spor falan kalmadı ve iyice moral olarak çöktüm düzensiz beslenme ve düzensiz yaşam başladı benim için.
şu an 125 kiloya çıktım ve inanılmaz rahatsız oluyorum hep boşvermiştim kilo vermeyeyim aman ne olacak diye geçen hafta en yakın arkadaşımın nikahı vardı üzerime göre birşeyler almak için dışarı çıktığımda kafama dank etti sürekli alışveriş yaptığım bir mağzada 60 beden takım elbise denedim ve inanılmaz zoruma gitti ve artık bu düzene bir dur demem gerekiyor.
şimdi bulunduğum lokasyonda hiç sağlıklı bir spor salonu yok ama mecbur olarak oraya gitmem gerekiyor sizden bir kaç bilgi istiyorum.
sporda ilk bir ay sadece kardiyo yapıp nefes açmayı düşünüyorum şu an biraz hızlı yürüdüğümde zorlanmaya başladığımı hissediyorum.
internette baktığımda 2 ürün var kullanan kişiler varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

1. hardline burner (iştah kesici) özelliği varmış ve baya iyi diye yorumları var yağ yakımını hızlandırıyormuş.

2- l cartine - buda yağ yakım hızını arttırıyormuş.

sıkı bir diyet ile bunlardan hangisini tavsiye edersiniz acaba ?

yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Zamanında kullandığım ürünler. Faydası olmuyor diyemem ama bu işte ana damarı kalori alımı oluşturuyor. Sen şimdi kaloriyi kısınca, kilon fazla olduğu için zaten seri şekilde zayıflarsın. Kilo verme sürecin duraklama dönemine girdiğinde, farklı bir motivasyon ile yola devam etmek için kullanabilirsin. Şu an için çok da gerekli değil.
İlla supplement olsun diyorsan, o ikisi yerine, Grenade thermo ile Cla yı beraberinde kullanman daha etkili olur. Hem iştah kesilir, bu sayede daha düşük kalori alımında destek sağlar hem de metabolizmanın hızlanmasına katkıda bulunur vs...
 
Ne bu supplement çılgınlığı ? Daha fitnesa başlamamışsın nerdeyse hemen kilo vermek için yağ yakıcı kullanılmaz
 
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
iştah kestiği için burner düşünüyordum.
farklı bir yöntem varsa bildiğiniz paylaşırsanız değerlendirmek isterim.
bende takviyeleri pek sevmiyorum ama bir yerde mecbur kalınıyor eksik bilgiler yüzünden.
 
Burner da bulunan krom, tatlı ihtiyacını bastırır ama diğer türlü çok da iştah kesmez sanırım. Placebo olabilir. Gerçi sonuç aldıktan sonra gerisi önemli değil.

Aslında iştah kesen 3-5 tane çok önemli takviye var ama Türkiyede satışı yok. Yurtdışında iken kullanmıştım. Maalesef Türkiye supplement yönünden çok dar ve kısıtlı. Halbuki Amerikada örneğin, ne baba supplementler var. Türkiyede bu doğrultuda(yağ yakımına destek açısından) animal cuts ve grenade thermo var, dışarıda da içeride de etkili olan.
 
Her iki hafta geçtiğinde öğün sayını düşür. 2 öğüne düşene kadar böyle devam et. Bu sırada un şeker ve sağlıksız yağları bırak. Bırakana kadar da çok az kullan. Bir anda olmaz. Kardiyo önemlidir dediğin gibi nefes açman önemli. Spor yapmak sadece o gün için gerekli olan kalori ihtiyacını artırır. Bu yüzden kilo vermede etkilidir. Aynı kaloriyi alırken kalori ihtiyacının artmış olmasından dolayı. Bu yüzden asıl olay beslenmededir her zaman. Protein ağırlıklı beslen. 200 gram ekmek de doyurur 200 gram et de. İkisinden gelen kalori asla aynı değildir. Mesela aynı kaloriye sahip meyve ve 1 tatlı ye. Meyve vücuduna doğana uygundur. Doğanın bir hediyesidir. Ama o tatlı sana sivilce yağlanma saçlarda deride pislenme halsizlik ve ağırlık getirir. Kısacası protein ve sebze ağırlıklı beslen. Sağlıklı yağlar ve çiğ kuruyemişler tüket. Karbonhidrat alımını azalt ve sağlıklı kaynaklardan al. Başından geçen zor durumlar için de geçmiş olsun Allah huzurunuzu sağlığınızı daim etsin.
 
Back
Yukarı