Kilo verme Hızı Neden Yavaşlar ?

Merhaba Arkadaşlar Ben 6 Aydır düzenli olarak body ve fitness yapıyorum Boy:1,69 Kilo 85

30 DK Bisiklet
20 DK ip atlama
30 Dk Müzik eşliğinde dans(Hızlı)
70 Şınav
175 Mekik
10 DK ağırlık çalışması

Bu program sayesinde ve DİYET le Birlikte 6 ayda 106 kgden 85 Kgye Toplamda 21 KG verdim ancak oruç sonrası yağ yakımımda bir azalma oldu ve L-Carnitin Kullanlı 20 Gün oluyor Halen 85 Kgdeyim Bunun sebebi nedir lütfen yardımcı olunuz ...

Çok özet olarak cevap şu, vücut küçüldükçe daha az enerjiye ihtiyaç duyar. Bu yüzden diyet yaparken bu platolara takılındığında alınan günlük kaloriyi biraz daha düşürmek gerekir. Mesela günlük 200 kalorilik bir düşüş tekrar yağ yakımını başlatabilir.

Eğer günlük alınan kalori miktarı zaten haddinden fazla düşükse metabolizma kendini korumaya almak için kalori harcamasını tümden kısıtlamış olabilir. Böyle bir durumda ise tam tersine 2 haftalığına kalori alımını arttırarak metabolizmayı tekrar hızlandırıp diyete kalınan yerden devam etmek gerekir.

L carnitinite kullanıyorum araştırdım Lcarnitine kaslara su pompalıyormuş güvenli bir siteden okudum bu yüzden kasları şişikin gösteriyor gerçekten bariz bir şekilde ortaya çıktı bence sebebi bu diye düşünüyorum...

L carnitinite kullanıyorum araştırdım Lcarnitine kaslara su pompalıyormuş güvenli bir siteden okudum bu yüzden kasları şişikin gösteriyor gerçekten bariz bir şekilde ortaya çıktı bence sebebi bu diye düşünüyorum...

l carnitin mi bunları yapıyormuş?? Hımm....

vücudun kilo vermeye çalıştığını bilmez zayıfladığını bilir...
aldığı kalorinin çok azaldığını görünce, metabolizma hızını yavaşlatır çünkü hayatta kalma güdüsü vardır. diyet miyet bilmez. kilo ilk başta hızlı verilir zaman ilerledikçe vücut eyvah kıtlık var ölücem moduna girer. kendini korumaya alır. az enerji harcamaya çalışır.

Beslenme önemlidir.Beslenmede biraz kalori azaltımı yapmayı dene , müzik eşliğinde dans yerine bir hafta koşu koymayı dene? koşuda etkili bir cardiodur.

beyler ben de aynen böyle boy 1.76 80 kg den 71 e düştüm ama son 2 haftadır 1 gram bile veremedim koşu+yürüyüş süremi 35 dkya çıkardım tık yok

Back
Yukarı